Met de Delta Dore app het alarmsysteem aanzetten


Delta Dore lanceert de app voor Android en Apple om je alarmsysteem van op afstand in- of uit te schakelen.

 Bestuur moeiteloos je alarmsysteem met de iTYDOM 1000 app.© Delta Dore
- Met deze iTYDOM 1000 app kun je lokaal alle domoticatoepassingen - rolluiken, verlichting, poorten, verwarming, alarm van Delta Dore bij je thuis besturen
- De app is eenvoudig te installeren, dient als aanvulling op het aanbod van draadloze systemen van Delta Dore en is aangepast aan de residentiële sector
- Het is gratis te downloaden vanaf het tweede semester 2012. De app is compatibel met Android en Apple.

Meer info:
Wil je ook handiger je alarmysteem besturen? Neem dan een kijkje op https://www.habitos.be/nl/bouwen/met-de-delta-dore-app-het-alarmsysteem-aanzetten-8103

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons