20 november 2015

Ga je bouwen? Heb je net de plannen van je architect gekregen, maar komen al die lijntjes en afmetingen op papier je vrij abstract over? Want hoe groot gaat je nieuwe woonkamer nu écht zijn? En heb je wel voldoende plaats voor al je spullen?

Tenzij je een behoorlijk ruimtelijk vermogen hebt, is het vaak niet makkelijk om in te schatten hoe groot je nieuwe huis op plan nu werkelijk is en welk ruimtegevoel je in je nieuwe stulpje zal kunnen ervaren. Volgen de verschillende ruimtes elkaar bovendien wel op een logische manier op?

Witte tape
Een 3D-plan kan die laatste vraag al wel beantwoorden, doch écht al eens door je nieuwe huis wandelen, kan helaas niet. En daar hebben de Noorse architecten van het bureau Vardehauger Arkitekter in Oslo iets op gevonden! Iets vrij simpel, eigenlijk …

Op het binnenplein van hun architectenbureau creëren zij - voor wie dat wil - een levensgroot grondplan, gemaakt met witte tape. Ja, de muren, ramen en deuren moet je er inderdaad nog bij denken, doch op deze manier heb je wél een veel duidelijker beeld van de (toekomstige) beschikbare ruimtes en groottes van de kamers.

Bron:
Hebbes.be

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag