13 maart 2017

Kopen en verkopen via het Oximo vastgoedplatform is ook nu nog steeds perfect geldig! In het verleden werden er via dit platform meer dan 140 vastgoedtransacties tot stand gebracht.

In een opmerkelijke uitspraak besliste het Hof van beroep te Antwerpen op 19 december 2016 dat vastgoed niet via e-mail kan verkocht worden. Oximo benadrukt dat, zelfs wanneer die uitspraak door andere rechters zou gedeeld worden (wat niet het geval is), ze geen betrekking heeft op de Oximo online verkoopprocedure.

Alles wat nodig is om via online communicatie tot een geldige koop/verkoop te komen, wordt in de Oximo-procedure voorzien en resulteert in een koop/verkoop die tot stand komt door en op het ogenblik van de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst (of de authentieke akte), en onder de voorwaarden erin bedongen.

Voor alle details verwijzen we graag naar onze Algemene Voorwaarden.


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag