Koop een huis waar en wanneer je wilt.

Meubels, kledij, boeken, elektronica…. Er is niets dat nog niet verkocht wordt via het internet. Webshops zijn de winkels van de toekomst en niet meer weg te slaan uit onze digitale maatschappij. Waarschijnlijk is dit voor u niets nieuws onder de zon. Maar wist u dat u vandaag ook een huis kan kopen via het wereldwijde web?

Oximo is een vastgoedmakelaar die mee is gestapt op de trein van de e-commerce. Het is de eerste en enige makelaar in Europa met een online vastgoedplatform. Niet alleen het volledige panddossier staat online, maar ook het inschrijven op een kijkdag, het uitbrengen van een bod en finaal het toewijzen van een bod gebeurt volledig via het internet. Het inefficiënt en nodeloos heen en weer geloop naar de vastgoedmakelaar is bij ons verleden tijd.

Dat het online verkoopsysteem ook voor vastgoed werkt, blijkt uit de statistieken. Wekelijks registreren zich tal van nieuwe bezoekers op de website van Oximo. Een inschrijving voor een kijkdag gebeurt het meest op werkdagen tussen 17u en 19u en op zaterdag overdag. 

Voor het uitbrengen van een bod ligt de situatie iets anders. De biedingen gebeuren de hele dag door van 8u ’s morgens tot 23u ’s avonds. Ook het toewijzen van het bod door de verkoper gebeurt gedurende de hele dag maar toch met een piekmoment tussen 17u en 18u. Hieruit blijkt duidelijk dat er behoefte is aan een vastgoedmakelaar buiten de kantooruren. Mensen willen immers rustig de tijd nemen om zich te verdiepen in de aankoop van hun droomwoning. Voor de ene is dit ’s ochtends vroeg en voor de andere ’s avonds laat. Welk moment het ook is, bij Oximo speelt dit allemaal geen rol. Doordat wij werken met een online platform, kunnen wij onze diensten 24u op 24u ter beschikking stellen.

U ziet, Oximo speelt in op tal van nieuwe behoeftes en verovert hierdoor sinds enkele jaren meer en meer een vaste plaats op de vastgoedmarkt. 


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag