Koop een huis waar en wanneer je wilt.

Meubels, kledij, boeken, elektronica…. Er is niets dat nog niet verkocht wordt via het internet. Webshops zijn de winkels van de toekomst en niet meer weg te slaan uit onze digitale maatschappij. Waarschijnlijk is dit voor u niets nieuws onder de zon. Maar wist u dat u vandaag ook een huis kan kopen via het wereldwijde web?

Oximo is een vastgoedmakelaar die mee is gestapt op de trein van de e-commerce. Het is de eerste en enige makelaar in Europa met een online vastgoedplatform. Niet alleen het volledige panddossier staat online, maar ook het inschrijven op een kijkdag, het uitbrengen van een bod en finaal het toewijzen van een bod gebeurt volledig via het internet. Het inefficiënt en nodeloos heen en weer geloop naar de vastgoedmakelaar is bij ons verleden tijd.

Dat het online verkoopsysteem ook voor vastgoed werkt, blijkt uit de statistieken. Wekelijks registreren zich tal van nieuwe bezoekers op de website van Oximo. Een inschrijving voor een kijkdag gebeurt het meest op werkdagen tussen 17u en 19u en op zaterdag overdag. 

Voor het uitbrengen van een bod ligt de situatie iets anders. De biedingen gebeuren de hele dag door van 8u ’s morgens tot 23u ’s avonds. Ook het toewijzen van het bod door de verkoper gebeurt gedurende de hele dag maar toch met een piekmoment tussen 17u en 18u. Hieruit blijkt duidelijk dat er behoefte is aan een vastgoedmakelaar buiten de kantooruren. Mensen willen immers rustig de tijd nemen om zich te verdiepen in de aankoop van hun droomwoning. Voor de ene is dit ’s ochtends vroeg en voor de andere ’s avonds laat. Welk moment het ook is, bij Oximo speelt dit allemaal geen rol. Doordat wij werken met een online platform, kunnen wij onze diensten 24u op 24u ter beschikking stellen.

U ziet, Oximo speelt in op tal van nieuwe behoeftes en verovert hierdoor sinds enkele jaren meer en meer een vaste plaats op de vastgoedmarkt. 

Gerelateerde artikels

3 manieren om te weten of er werken gepland zijn aan een appartementsgebouw!

Als je een bestaand appartement wil kopen is het belangrijk te weten of er werken gepland zijn aan de gemene delen van het gebouw. Als koper zal je daar nu eenmaal in moeten meebetalen. Maar hoe weet je of dat het geval is?
Lees meer

Hoe verloopt de aankoop van een woning?

De aankoop van een nieuwe woning is een belangrijke investering. Het is dan ook belangrijk dat de aankoop correct verloopt, zodat er geen problemen of geschillen ontstaan. We schetsen het hele verloop van de aankoop, van het uitbrengen van het eerste bod tot het ondertekenen van de notariële akte.
Lees meer

Het belang en de voordelen van een schuldsaldoverzekering!

De aankoop van een woning is een grote investering, waarvoor de meeste mensen een lening bij de bank afsluiten. Banken raden aan om een schuldsaldoverzekering te nemen, aangezien dit voor meer zekerheid zorgt. Maar wat is een schuldsaldoverzekering precies en welke voordelen brengt dit met zich mee?
Lees meer

Welke premies en fiscale voordelen geven kopers een duwtje in de rug?

De aankoop van een huis of appartement is voor veel mensen de grootste investering van hun leven. Maar wist je dat er tal van premies en fiscale voordelen bestaan die je bij de aankoop van een woning wat kunnen helpen? In dit artikel geven we je graag enkele interessante tips.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons