Koop een huis waar en wanneer je wilt.

Meubels, kledij, boeken, elektronica…. Er is niets dat nog niet verkocht wordt via het internet. Webshops zijn de winkels van de toekomst en niet meer weg te slaan uit onze digitale maatschappij. Waarschijnlijk is dit voor u niets nieuws onder de zon. Maar wist u dat u vandaag ook een huis kan kopen via het wereldwijde web?

Oximo is een vastgoedmakelaar die mee is gestapt op de trein van de e-commerce. Het is de eerste en enige makelaar in Europa met een online vastgoedplatform. Niet alleen het volledige panddossier staat online, maar ook het inschrijven op een kijkdag, het uitbrengen van een bod en finaal het toewijzen van een bod gebeurt volledig via het internet. Het inefficiënt en nodeloos heen en weer geloop naar de vastgoedmakelaar is bij ons verleden tijd.

Dat het online verkoopsysteem ook voor vastgoed werkt, blijkt uit de statistieken. Wekelijks registreren zich tal van nieuwe bezoekers op de website van Oximo. Een inschrijving voor een kijkdag gebeurt het meest op werkdagen tussen 17u en 19u en op zaterdag overdag. 

Voor het uitbrengen van een bod ligt de situatie iets anders. De biedingen gebeuren de hele dag door van 8u ’s morgens tot 23u ’s avonds. Ook het toewijzen van het bod door de verkoper gebeurt gedurende de hele dag maar toch met een piekmoment tussen 17u en 18u. Hieruit blijkt duidelijk dat er behoefte is aan een vastgoedmakelaar buiten de kantooruren. Mensen willen immers rustig de tijd nemen om zich te verdiepen in de aankoop van hun droomwoning. Voor de ene is dit ’s ochtends vroeg en voor de andere ’s avonds laat. Welk moment het ook is, bij Oximo speelt dit allemaal geen rol. Doordat wij werken met een online platform, kunnen wij onze diensten 24u op 24u ter beschikking stellen.

U ziet, Oximo speelt in op tal van nieuwe behoeftes en verovert hierdoor sinds enkele jaren meer en meer een vaste plaats op de vastgoedmarkt. 

Gerelateerde artikels

Welke nieuwe woonvorm past het best bij jou?

We springen steeds creatiever om met onze manier van wonen. Uit noodzaak, uit overtuiging of gewoon omdat we wel eens wat anders willen. Maar wat zijn nu de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwe woonvormen? Hier lees je alles over cohousing, flexwonen, hamsterhuren en nog veel meer.
Lees meer

8 vragen die je je moet stellen alvorens je volgende huis te kopen!

Zoek je het huis van je dromen. Dan moet je koopjes kunnen herkennen en weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Dit zijn de 8 vragen die je jezelf moet stellen om je ideale huis te vinden.
Lees meer

Wanneer ben je te oud om te lenen voor een huis?

Ook op latere leeftijd wil je misschien wel een hypothecaire lening aangaan voor het bouwen of verbouwen van een woning of voor de aankoop van een tweede verblijf. Maar zijn er leeftijdsgrenzen waarmee je rekening moet houden en waarboven je geen lening meer krijgt?
Lees meer

Hoe breng je een geldig bod uit?

Ben je op je droomwoning gebotst? Dan breng je maar beter zo snel mogelijk een schriftelijk bod uit. Je wil je droomwoning niet missen, toch? Zeker nu, beslissen heel wat kopers sneller dan ooit, dus treuzel niet. Hoe je een geldig bod uitbrengt? Wij zetten even een aantal zaken voor je op een rijtje.Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons