Knisperende haardvuur inspiratie

In deze dolle tijd van shares, hashtags en selfies tekent zich een nieuwe lifestyle trend af: digital control. We hebben er met z’n allen behoefte aan thuis de smartphone om te ruilen met een oase aan rust en warmte. Dubbeldikke like dus voor sfeervol cocoonen anno 2016! En hoe kan dat beter dan voor een open haard? We zetten je bijgevolg graag in vuur en vlam voor enkele knetterende kachelideeën waar elke social addict voor smelt:

1. Ruimteverdeler = hot!
Een doorkijkhaard als hart van je woning? Da’s (h)goud waard en wel om verschillende redenen. Deze vurige roomdivider tussen bv. living en keuken creëert gezellige aparte ruimtes in een open woning, anderzijds geniet je aan beide zijden van je haard van een warm vlammenspel. Wegdroom-factor? Gegarandeerd. 

2. Stomend badkamerplezier
Stel je voor: jij, een ontspannen bad en op de achtergrond een knisperend haardvuur. Laat de stress van de dag van je afglijden! Een haardvuur past perfect in het wellnesstrendplaatje dat al enkele jaren heerst in badkamerland. Hou je het graag netjes? Kies hier voor een exemplaar op gas of elektriciteit i.p.v. hout. 

3. Warm aan snoetjes en voetjes
Met een vrijhangende haard kies je voor een 360° blikvanger en evenveel gezelligheid. Je draait deze ingenieuze constructie waar jij het wilt. Tip: leg er een mix ’n match aan kussens rond! Wedden dat dit het meest bezette plaatsje in huis wordt … Stress, huh?!

4. Buitengewone warmte
En waarom haal je de warmte eens niet naar buiten? Geen vuurkorf maar een échte haardvuur in je tuin? Doen! Zo brei je aan elke zomerdag zalig warme en ontspannen avonduren.

En, zit je op hete kolen om een haardvuur in huis/tuin te halen? Maak een keuze tussen hout, gas, elektriciteit of pellets en het model dat bij jou past. 

Bron:
Immovlan


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag