Knisperende haardvuur inspiratie

In deze dolle tijd van shares, hashtags en selfies tekent zich een nieuwe lifestyle trend af: digital control. We hebben er met z’n allen behoefte aan thuis de smartphone om te ruilen met een oase aan rust en warmte. Dubbeldikke like dus voor sfeervol cocoonen anno 2016! En hoe kan dat beter dan voor een open haard? We zetten je bijgevolg graag in vuur en vlam voor enkele knetterende kachelideeën waar elke social addict voor smelt:

1. Ruimteverdeler = hot!
Een doorkijkhaard als hart van je woning? Da’s (h)goud waard en wel om verschillende redenen. Deze vurige roomdivider tussen bv. living en keuken creëert gezellige aparte ruimtes in een open woning, anderzijds geniet je aan beide zijden van je haard van een warm vlammenspel. Wegdroom-factor? Gegarandeerd. 

2. Stomend badkamerplezier
Stel je voor: jij, een ontspannen bad en op de achtergrond een knisperend haardvuur. Laat de stress van de dag van je afglijden! Een haardvuur past perfect in het wellnesstrendplaatje dat al enkele jaren heerst in badkamerland. Hou je het graag netjes? Kies hier voor een exemplaar op gas of elektriciteit i.p.v. hout. 

3. Warm aan snoetjes en voetjes
Met een vrijhangende haard kies je voor een 360° blikvanger en evenveel gezelligheid. Je draait deze ingenieuze constructie waar jij het wilt. Tip: leg er een mix ’n match aan kussens rond! Wedden dat dit het meest bezette plaatsje in huis wordt … Stress, huh?!

4. Buitengewone warmte
En waarom haal je de warmte eens niet naar buiten? Geen vuurkorf maar een échte haardvuur in je tuin? Doen! Zo brei je aan elke zomerdag zalig warme en ontspannen avonduren.

En, zit je op hete kolen om een haardvuur in huis/tuin te halen? Maak een keuze tussen hout, gas, elektriciteit of pellets en het model dat bij jou past. 

Bron:
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons