Kleuren die je badkamer groter doen lijken

Wit is een zekerheid

Weet dat je in de badkamer met wit altijd goed zit. Vind je dit toch wat te saai en kleurloos? Met één accentmuur, schep je al een wereld van verschil.

Zwart

Lijkt zwart je eerder beklemmend? Toch kan deze kleur je badkamer groter doen lijken. Een donkere inktachtige kleur geef je badkamer een heel eigen uitstraling. Het is klassevol en voelt knus aan. Bovendien komt wit en metallic mooi uit tegen deze achtergrond. Goud en koper combineren dus uitstekend. Een rijke, donkere kleur geeft wat glamour aan je kleine badkamer en maakt het zeker en vast minder saai.

Grijs

Er zijn heel wat tinten grijs en hoewel deze kleur vaak een synoniem is voor saai, hoeft dit in de badkamer zeker niet zo te zijn. Grijs vormt een een uitstekende basiskleur. Het is een zachte optie die je heel wat ruimte laat om accenten te leggen. Metallic combineert immers niet enkel uitstekend met zwart, ook bij grijs komen deze kleuren perfect tot hun recht.

Wit maar dan anders

Uiteraard kun je kiezen voor spierwitte muren, maar ook in wit zijn de opties groot. Net niet wit kan je badkamer net wat meer bijzonder maken. Deze net niet witte kleuren komen vaak wat minder hard over en zijn het perfecte alternatief als strak en modern niet helemaal je ding is. Combineren met warme, lichtgele tegels is perfect. De cleane uitstraling blijft, maar je schept wel meer sfeer.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons