Kijk hoe meubels in je huis passen vooraleer ze te kopen


De Zweedse meubelretailer IKEA heeft een applicatie gelanceerd die de manier waarop we meubels kopen kan revolutioneren. ‘IKEA Now’ is een gratis applicatie die mensen toelaat te zien hoe items uit de Ikea-catalogus in hun huis zouden staan vooraleer ze aan te kopen.

De app bevat de 3D-modellen van verschillende meubelstukken die kunnen worden geprojecteerd op het interieur van de geïnteresseerde klant.

De app bevat voorlopig 50 verschillende meubelstukken en daar komen er snel een reeks bij.

IKEA Now kan worden gedownload in ITunes en wordt straks ook beschikbaar via Android.     

Bron:
https://www.express.be/business/?action=view&cat=technology&item=ikea-now-kijk-hoe-meubels-in-je-interieur-passen-vooraleer-ze-te-kopen&language=nl&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons