KBC lanceert de iPad app 'KBC-Home Project'


Vanaf heden kunnen iPad gebruikers kennis maken met een geheel vernieuwende applicatie die toelaat een woonproject van begin tot einde op te volgen en te beheren. 

Huren, kopen, bouwen of verbouwen: er komt veel bij kijken…
- Hoe vind ik een geschikte woning en waar moet ik op letten? 
- Wat moet ik allemaal regelen en plannen en hoe volg ik die planning op? 
- Is mijn project financieel haalbaar en hoe volg ik mijn budget op? 
- Kan ik bepaalde fiscale voordelen genieten? 
- Hoe kan ik me zo volledig mogelijk verzekeren? 
Een voor één belangrijke aspecten om een woonproject tot een goed einde te kunnen brengen. Vaak moet de huurder/koper/(ver)bouwer deze informatie op verschillende plaatsen verzamelen en daar kruipt veel tijd en energie in. Voor de iPad-gebruikers heeft KBC nu een oplossing: KBC-Home Project.

Wat is ‘KBC-Home Project’?
KBC-Home Project is een gratis iPad toepassing met nuttige informatie en tools om zijn woonproject uit te werken. Voor elk type van woonproject – of het nu huren, kopen, bouwen of verbouwen betreft – biedt de applicatie een selectie van informatie uit eigen en externe bronnen.

Wat maakt deze app zo vernieuwend?
KBC-Home Project combineert de uitgebreide kennis en expertise van KBC als woonadviseur met de functionaliteiten en mogelijkheden van een tablet-pc. Een aantal concrete mogelijkheden zijn:
- Uitgebreide informatie die de huurder/koper/(ver)bouwer begeleidt bij elke stap in zijn woonproject, van het bepalen van de financiële mogelijkheden, over de zoektocht naar een geschikte woning of vakman, fiscale mogelijkheden, het sluiten van de noodzakelijke verzekeringen en kredieten, tot de eigenlijke uitvoering van het project; 
- Een handige ‘to-do’-tool om het hele project te plannen; 
- Een budget tool die toelaat de uitgaven in te schatten en op te volgen; 
- Een woningkredietsimulator met actuele informatie over de woningkrediettarieven bij KBC. 
-  … 
Op die manier kan de gebruiker altijd en overal zijn woonbudget raadplegen, fiscaal advies inwinnen en de meest recente tarieven voor een KBC-Woningkrediet opzoeken.

Voor wie?
KBC biedt de app volledig gratis aan, zowel voor KBC cliënten als andere gebruikers. De enige vereiste is het beschikken over een Apple iPad met iOS 4.0 of hoger.
Met deze uitbreiding van haar KBC-Mobile aanbod speelt KBC in op veranderende behoeften van cliënten, waarbij advies en service centraal staat. Het succes van de KBC-Online toepassing is daar het beste voorbeeld van met nu al meer dan 900.000 gebruikers. KBC-Mobile Banking is ondertussen, acht weken na de lancering, al door 45 000 gebruikers gedownload!
Iedereen die (ver)bouwt, koopt, of huurt kan terecht in een KBC-bankkantoor of KBC-verzekeringsagentschap in zijn buurt voor gepersonaliseerd advies.

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons