Jij (vastgoedmakelaar) zoekt kopers. Wij (www.immoconnection.be) vinden ze voor jou!


Op het recente vastgoedcongres te Oostende konden we kennis maken met een nieuw initiatief in de online vastgoedmarkt, met name immoconnection.
Hieronder een korte samenvatting van wat immoconnection wil zijn. Nu nog afwachten of het zijn bestaansreden zal kunnen waarmaken…

Wat is ImmoConnection?
ImmoConnection is een verbindings- en communicatieplatform voor makelaars, overkoepelende organisaties en zoekenden. Zoekenden zijn mensen die vastgoed willen kopen of huren, of mensen die een makelaar willen vinden om hen te helpen met verkoop, verhuur, syndicus etc. 

Jij bent makelaar.
Als we het nu eens omdraaien? In plaats dat jij als makelaar je aanbod op zoveel mogelijk plaatsen bekend maakt, bezorgen wij jou één databank met specifieke informatie over de vraag in de markt. Zo kom jij te weten wie wat zoekt en kun jij hierop inspelen. Voortaan is dit mogelijk op deze site. Hier verneem je welke kopers en huurders op zoek zijn naar het vastgoed dat in jouw handen is. Zo kun je rechtstreeks met hen in contract treden en hen woningen aanbieden die beantwoorden aan wat ze willen.

ImmoConnection verbindt.
Ons doel is het zoekproces naar een woning te versnellen en te vereenvoudigen. Hoe doen we dit? Door de kopers, huurders, eigenaars en makelaars snel en vlot met elkaar te verbinden. Dit gebeurt via een gesofisticeerd zoeksysteem, het resultaat van de combinatie van hoogtechnologische knowhow en vastgoed-expertise.

Zeg ons welk vastgoed je zoekt. Wij vinden het voor jou..
Hoe werkt dat in de praktijk ? Jij specificeert via deze site naar welk soort vastgoed je op zoek bent. Ons systeem, een uitgebreide database van woningen en makelaars, begint op volle toeren te draaien. Het zoekt welke makelaars het vastgoed dat jij wenst in huis hebben. Van hen krijg je een rechtstreekse mail. Hierin verneem je de gedetailleerde informatie over het vastgoed. Zo krijg je een duidelijk beeld en kun je beslissen of het dat is wat je wil en of je verder wil gaan.

ImmoConnection zoekt jouw makelaar.
Ons systeem werkt ook als je als eigenaar een makelaar zoekt. Jij geeft aan wat je verwacht. Wij scannen ons netwerk en laten je onmiddellijk weten wie aan jouw verwachtingen beantwoordt.

ImmoConnection zoekt jouw koper/huurder.
Als makelaar biedt ImmoConnection je het grote voordeel dat je erachter komt wie in welke woningen geïnteresseerd is. Hierdoor kan je deze potentiële kopers/huurders gericht en proactief benaderen. Dit levert niet alleen jou maar ook de koper en huurder heel wat tijdwinst op.

ImmoConnection vindt.
Wie of wat je ook zoekt, bij ImmoConnection vind je het. Want vinden is ons vak.


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag