Je thuiskantoor inrichten? 3 tips om er een oase van rust van te maken…

Noem het een kwestie van organisatie. Wanneer je aan het werk bent, wil je niet urenlang hoeven te zoeken naar een stuk papier, een adapter of een gsm-lader. De praktische aspecten zijn dus zeer belangrijk, al moet er ook plaats zijn voor persoonlijke accenten.

1. Het juiste bureau kiezen

Bureaus zijn er in alle soorten en maten. De keuze hangt af van de apparatuur die je nodig en van de ruimte/configuratie van de kamer. Een hoekkantoor of niet? Met of zonder lades? In eenvoudige Scandinavische stijl of met een originele vorm?

2. Ga voor rustgevende kleuren

Een wit bureau straalt ruimte uit, al kan je ook voor geel of blauw opteren. De eerste kleur zal je helpen om beter te concentreren, de tweede werkt ontspannend.

3. Persoonlijke accenten zijn belangrijk

De bedoeling is dat je je goed voelt aan je bureau. Foto’s van je kind(eren) of geliefde, een souvenir dat je hebt meegebracht van vakantie, een ingelijste poster van je droomwagen

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons