Is jouw huis de spiegel van je persoonlijkheid

De één vindt zijn ontspanning met een boek voor het knetterende haardvuur, de ander zapt gezellig onder een dekentje in z’n hoeksalon of geniet ervan vrienden te imponeren met lekkers uit z’n tot in de puntjes ingerichte keuken. Je bent hoe je leeft … ontdek wat je huis over je persoonlijkheid vertelt.

Warm Scandinavisch interieur.
De zoete geur van versgebakken appeltaart domineert quasi continu je keuken en familie is je absolute nummer 1? De kans is reëel dat je woning warmte en Scandinavische gezelligheid ademt. De basiskleur van je interieur is wit en verder mix ’n match je er creatief op los met accessoires. Je bent een echt gezelschapsdier en het welkomstbord aan je voordeur verraadt pas helemaal je karakter: kom erin en nestel je erbij!

Stijlvol klassiek interieur.
Net zo elegant als je persoonlijkheid is je interieur: je houdt van symmetrie, donkere houtsoorten en rijke details zonder dat het overdaad wordt. De keuken is stijlvol ingericht en het kloppende hart van je woning, ’s avonds vlij je je met partner neer in een royale fauteuil terwijl de hond een dutje doet op het hoogpolige tapijt. Je bent een romanticus pur sang.

Frans boho interieur.
Aaaaah la vie en rose! Jij hebt een stralende persoonlijkheid en dat vertaalt zich in je speelse interieur: een smeltkroes aan gouden en bronzen elementen, antieke meubelstukken, een kroonluchter, oude spiegels en fotolijsten. Als we je niet op een brocante terugvinden, zit jij als een echte bohémien op je chaise longue verzonken in liefdevolle gedachten. Je bent eigenzinnig en expressief.

Minimalistisch designinterieur.
Vrienden adoreren je “zenitude”, jij beheerst de kunst van het balanceren als een volleerd circusartiest. De codewoorden in je interieur? Ruimte, licht, natuurtinten, harmonie en kwaliteit. Je voelt je thuis in een minimalistische woning met strakke lijnen, want dat kalmeert. Als essentiezoeker kies je voor één enkel duurzaam kunstwerk i.p.v. gretig bij elkaar gesmeten accessoires. Je huis is net en opgeruimd want jij bent een topper op het vlak van organisatie en discipline.

Herkenbaar? Doe de test en analyseer je collega’s … kan je raden hoe ze wonen?

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons