Huurbieding.nl genereert leads voor leegstaand vastgoed


Kees Jan Verplanke (22) heeft een nieuwe manier van verhuren uitgevonden: bieden op de huurprijs. 

Normale verhuurwebsites werken met een vastgestelde huurprijs, maar Huurbieding.nl neemt de minimaal gewenste huurprijs als openingsbod of laat mensen zelf bepalen wat zij willen betalen voor het geselecteerde object.

Huurbieding.nl heeft al vele successen geboekt voor vastgoedeigenaren met leegstaand vastgoed. Zouden we kunnen stellen dat huurbieding.nl de vastgoedmarkt openbreekt? Geïnteresseerden brengen een vrijblijvend bod uit en de aanbieder ontvangt direct de contactgegevens van de bieder. Het is dé oplossing voor de ondernemer om op een scherpe manier kantoor-/bedrijfsruimte te huren. Huurbieding.nl genereert zo op vrijblijvende wijze via een laagdrempelige manier, biedingen op leegstaand vastgoed.

Verplanke: ‘Ik vroeg me al langer af waarom we niet over huurpanden denken zoals we over koopwoningen en bedrijfspanden doen. Door te bieden op panden, snijdt het mes aan twee kanten. Geïnteresseerden hoeven zich niet te laten afschrikken door de hoge huurprijs en doen zonder verplichting een bod die past bij de prijs van hun portemonnee en de aanbieder heeft dankzij deze manier zijn object verhuurd.’
Huurbieding.nl is succesvol door zijn unieke verhuurconcept. De successen komen echter niet alleen door het verhuurconcept, maar ook door de manier van online marketing. Naast online marketing is ook de ouderwetse manier van marketing van toepassing, zoals flyeren en adverteren.

Concurrent Makelaar?
‘Huurbieding.nl is de perfecte aanvulling op de makelaar’, zegt Verplanke, ‘wij zijn het medium van nu om in contact te komen met potentiële huurders. De makelaar wil graag serieuze leads en daarin voorzien wij als geen ander.’
Om nog succesvoller te zijn, is na uitgebreid marktonderzoek de naam gewijzigd in Huurbieding.nl, voorheen Veilingverhuur.nl.

Op de website maken ze duidelijk hoe het team te werk gaat. Wilt u een persoonlijke toelichting? Bezoek dan www.huurbieding.nl.

Bron:
https://www.z24.nl/speciaal/actuele_persberichten/artikel_349069.z24/Huurbieding.nl_genereert_leads_voor_leegstaand_vastgoed__persbericht_.html

Gerelateerde artikels

Mag de huurprijs in corona-tijden nog geïndexeerd worden?

Als je een woning of appartement (ver-)huurt is het gebruikelijk de huurprijs jaarlijks te indexeren. Maar mag dat ook gebeuren in deze corona-tijden of moet de indexatie nu tijdelijk worden opgeschort?
Lees meer

Mag een verhuurder zomaar een huisdier weigeren?

Als het op huisdieren aankomt, sturen veel verhuurders liever hun kat. Maar ze zijn zo braaf, meneer, onze lieve viervoeters, kleine gevleugelden en kruipende beestjes. Toch blijft het vandaag voor vele huisdierbezitters vaak een hele uitdaging om een huurwoning voor zichzelf en hun trouwe vriend te vinden. Maar mogen verhuurders eigenlijk wel nee zeggen omwille van een huisdier?
Lees meer

Is kopen interessanter dan huren? Niet noodzakelijkerwijs!

Le Soir heeft een bijzonder en interessant onderzoek uitgevoerd. Dat Belgen een baksteen in de maag hebben, weten we al lang maar de cijfers bevestigen dat huren in sommige gevallen een betere oplossing is dan kopen.
Lees meer

Evolueert Vlaanderen naar huurmarkt?

In 2018 bezat nog 71,6% van de Vlamingen hun eigen woning. Maar dat gaat volgens vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt in de toekomst veranderen. “Vlaanderen zal geleidelijk aan meer evolueren naar een huurmarkt”, beweert hij. “Een trend die we de laatste jaren zien, is dat appartementen steeds meer worden gekocht door investeerders, en niet door de bewoners zelf”, vertelt vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt. “Jonge mensen gaan meer en meer huren in plaats van kopen. We evolueren dan ook geleidelijk aan naar een huurmarkt in Vlaanderen.”
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons