Huurbieding.nl genereert leads voor leegstaand vastgoed


Kees Jan Verplanke (22) heeft een nieuwe manier van verhuren uitgevonden: bieden op de huurprijs. 

Normale verhuurwebsites werken met een vastgestelde huurprijs, maar Huurbieding.nl neemt de minimaal gewenste huurprijs als openingsbod of laat mensen zelf bepalen wat zij willen betalen voor het geselecteerde object.

Huurbieding.nl heeft al vele successen geboekt voor vastgoedeigenaren met leegstaand vastgoed. Zouden we kunnen stellen dat huurbieding.nl de vastgoedmarkt openbreekt? Geïnteresseerden brengen een vrijblijvend bod uit en de aanbieder ontvangt direct de contactgegevens van de bieder. Het is dé oplossing voor de ondernemer om op een scherpe manier kantoor-/bedrijfsruimte te huren. Huurbieding.nl genereert zo op vrijblijvende wijze via een laagdrempelige manier, biedingen op leegstaand vastgoed.

Verplanke: ‘Ik vroeg me al langer af waarom we niet over huurpanden denken zoals we over koopwoningen en bedrijfspanden doen. Door te bieden op panden, snijdt het mes aan twee kanten. Geïnteresseerden hoeven zich niet te laten afschrikken door de hoge huurprijs en doen zonder verplichting een bod die past bij de prijs van hun portemonnee en de aanbieder heeft dankzij deze manier zijn object verhuurd.’
Huurbieding.nl is succesvol door zijn unieke verhuurconcept. De successen komen echter niet alleen door het verhuurconcept, maar ook door de manier van online marketing. Naast online marketing is ook de ouderwetse manier van marketing van toepassing, zoals flyeren en adverteren.

Concurrent Makelaar?
‘Huurbieding.nl is de perfecte aanvulling op de makelaar’, zegt Verplanke, ‘wij zijn het medium van nu om in contact te komen met potentiële huurders. De makelaar wil graag serieuze leads en daarin voorzien wij als geen ander.’
Om nog succesvoller te zijn, is na uitgebreid marktonderzoek de naam gewijzigd in Huurbieding.nl, voorheen Veilingverhuur.nl.

Op de website maken ze duidelijk hoe het team te werk gaat. Wilt u een persoonlijke toelichting? Bezoek dan www.huurbieding.nl.

Bron:
http://www.z24.nl/speciaal/actuele_persberichten/artikel_349069.z24/Huurbieding.nl_genereert_leads_voor_leegstaand_vastgoed__persbericht_.html


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag