30 november 2015

De krant De Tijd meldt dat er sinds 2005 netto 90.000 verhuurde panden zijn bijgekomen op de private verhuurmarkt in Vlaanderen.
Vlaanderen telt nu ongeveer 557.000 private huurpanden. Volgens Sien Winters van het Steunpunt Wonen gaat het om de eerste groei van de private verhuurmarkt sinds de Tweede Wereldoorlog. Het groeiende aantal verhuurde nieuwbouwappartementen ligt aan de basis van de groei.

Toch blijft betaalbaar wonen een prangende zaak, want huurders moeten steeds meer aan hun maandelijkse huur besteden. Bijna 1 op 2 huurders spendeert vandaag maandelijks meer dan een derde van zijn inkomen aan huur. Eigenaars van een woning besteden elke maand gemiddeld 23% van hun inkomen aan woonlasten.

Bron:
BIV

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag