Verkoop je huis zonder papierwerk dankzij je persoonlijke verkoopplatform

Je huis verkopen is een uitdaging waar je niet zonder enig nadenken aan kan beginnen. Voor je het weet ligt je bureau onder de stapels papier en weet je niet waar eerst te beginnen in die hoop administratieve rompslomp. Bespaar jezelf ervan en kies voor een oplossing die het beste van zelf doen en uitbesteden combineert: werk met Oximo! Het online verkoopplatform voor vastgoed zorgt ervoor dat jij volledig de touwtjes in handen hebt bij de verkoop van je woning maar dat je niet in de vreselijke papiermolen terechtkomt. Dat doen wij wel voor jou!

Welkom, kostbare tijd
Een huis verkopen is niet iets wat je elke dag doet. En gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Verspil je kostbare tijd dan ook niet aan die zaken waar je eigenlijk geen zin in hebt. Op de tijd die je wint door gebruik te maken van ons verkoopplatform, kan je op zoek gaan naar een nieuwe woning of mooie meubelen om erin te zetten. Wat ons betreft een veel nuttigere tijdsbesteding ;-).

Doe geen moeite
Wie het nog niet eerder deed komt vaak voor een grote verrassing te staan: bij het verkopen van een huis moet je van vele zaken op de hoogte zijn. Niet alleen moet je exact weten welke papieren en documenten nodig zijn, ook waar je ze vindt, hoe snel je die moet hebben etc. Bespaar jezelf dan ook de moeite om dat allemaal uit te zoeken voor iets wat je wellicht niet (zo vaak) meer zal doen. Bij Oximo doen wij die moeite voor jou.

Je geeft niks op
We snappen je angst om de controle te verliezen als je de verkoop van je huis uit handen geeft. Alleen is die nergens voor nodig! Door via Oximo je woning te verkopen, kan je namelijk elke stap in het proces volgen via een online dashboard. Geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen of biedingen: jij hebt het voor het zeggen doordat je real time op de hoogte blijft. 

Naast het besparen van tijd, moeite en het niet inboeten op controle over het verkoopproces, zijn er nog tal van andere redenen waarom je voor Oximo, het persoonlijke online verkoopplatform, zou kunnen kiezen. Je ontdekt ze op onze homepagina


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag