Verkoop je huis zonder papierwerk dankzij je persoonlijke verkoopplatform

Je huis verkopen is een uitdaging waar je niet zonder enig nadenken aan kan beginnen. Voor je het weet ligt je bureau onder de stapels papier en weet je niet waar eerst te beginnen in die hoop administratieve rompslomp. Bespaar jezelf ervan en kies voor een oplossing die het beste van zelf doen en uitbesteden combineert: werk met Oximo! Het online verkoopplatform voor vastgoed zorgt ervoor dat jij volledig de touwtjes in handen hebt bij de verkoop van je woning maar dat je niet in de vreselijke papiermolen terechtkomt. Dat doen wij wel voor jou!

Welkom, kostbare tijd
Een huis verkopen is niet iets wat je elke dag doet. En gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Verspil je kostbare tijd dan ook niet aan die zaken waar je eigenlijk geen zin in hebt. Op de tijd die je wint door gebruik te maken van ons verkoopplatform, kan je op zoek gaan naar een nieuwe woning of mooie meubelen om erin te zetten. Wat ons betreft een veel nuttigere tijdsbesteding ;-).

Doe geen moeite
Wie het nog niet eerder deed komt vaak voor een grote verrassing te staan: bij het verkopen van een huis moet je van vele zaken op de hoogte zijn. Niet alleen moet je exact weten welke papieren en documenten nodig zijn, ook waar je ze vindt, hoe snel je die moet hebben etc. Bespaar jezelf dan ook de moeite om dat allemaal uit te zoeken voor iets wat je wellicht niet (zo vaak) meer zal doen. Bij Oximo doen wij die moeite voor jou.

Je geeft niks op
We snappen je angst om de controle te verliezen als je de verkoop van je huis uit handen geeft. Alleen is die nergens voor nodig! Door via Oximo je woning te verkopen, kan je namelijk elke stap in het proces volgen via een online dashboard. Geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen of biedingen: jij hebt het voor het zeggen doordat je real time op de hoogte blijft. 

Naast het besparen van tijd, moeite en het niet inboeten op controle over het verkoopproces, zijn er nog tal van andere redenen waarom je voor Oximo, het persoonlijke online verkoopplatform, zou kunnen kiezen. Je ontdekt ze op onze homepagina

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons