“Ons huis? Dat verkochten we vanuit onze luie zetel!”

“Een huis verkopen vanuit uw luie zetel? Dat kan toch niet…” Toch wel! Bij Oximo is het mogelijk om van waar u maar wilt, en 24 uur op 24, gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke verkoopplatform. De mogelijke zorgen of vooroordelen daarover, ontkrachten we in deze blogpost.

Een huis verkopen, da’s toch een persoonlijke aangelegenheid!
Daar zijn wij het volledig mee eens. Hoewel u bij Oximo u huis verkoopt vanuit uw luie zetel, zetten we onze samenwerking altijd in met een persoonlijk gesprek. We komen langs in uw woning en bepalen met u een marktconforme minimum- en direct-hebben-prijs. Dat persoonlijke gesprek met een Oximo Adviseur is volledig gratis. Wij beseffen hoe belangrijk het is een gerust gevoel te hebben bij de verkoop van uw huis!

Oximo is vast even duur als een traditionele makelaar
Door de flexibele commissie is Oximo een goed alternatief voor wie de traditionele vastgoedmakelaar te duur vindt. U behoudt volledig zelf de controle over de verkoop van uw woning en dat speelt ongetwijfeld in u voordeel. Wilt u uw huis verkopen en zélf de bezichtigingen doen? Dan spaart u geld uit. Draagt u zelf een koper aan? Ook dan betaalt u maar een minimaal forfait.

Luie zetel goed en wel, maar die contracten teken je daar vast niet
Zelfs dat is mogelijk wanneer u via het Oximo platform uw huis verkoopt. Lekker efficiënt! De verkoop wordt namelijk gesloten waar en wanneer zowel koper als verkoper dat willen. Bieden op een woning kan trouwens online op elk moment van de dag.

Online verkopen, dat lijkt me gevaarlijk
Het is begrijpelijk dat u uw twijfels hebt bij het hele concept van online verkopen. Velen zijn het traditionele proces van vastgoed (ver)kopen gewoon en daarbinnen hoort Oximo niet. Maar laat u niet afschrikken: ons verkoopproces is eigenlijk veel transparanter. U blijft via het platform in real time op de hoogte van alles wat er rondom uw huis gebeurt (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen) en behoudt er ook nog eens de controle over. Daarbovenop vermijdt de online verkoopprocedure rechtsonzekerheid, want iedereen kan het volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie vanaf de start meevolgen. Helemaal veilig, dus!

Mijn huis staat vast eeuwig te koop
Door onze eigen kopersdatabank, brede publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven is het onmogelijk dat uw huis lang te koop staat. Wij bereiken heel Vlaanderen en kunnen dan ook een snelle verkoop beloven. Gebeurt het onmogelijke toch? Dan betaalt u ook niks. No cure, no pay. Het proberen waard! 

U merkt dat de onzekerheid of vooroordelen rond het Oximo verkoopplatform gerust vergeten mogen worden. Nestel u dus in de zetel, maak het uzelf gemakkelijk en neem eindelijk de stap … uw huis verkopen via Oximo.be, de persoonlijke vastgoedservice met online verkoopplatform.


Deel dit artikel

Download ons ebook

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag