“Ons huis? Dat verkochten we vanuit onze luie zetel!”

“Een huis verkopen vanuit uw luie zetel? Dat kan toch niet…” Toch wel! Bij Oximo is het mogelijk om van waar u maar wilt, en 24 uur op 24, gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke verkoopplatform. De mogelijke zorgen of vooroordelen daarover, ontkrachten we in deze blogpost.

Een huis verkopen, da’s toch een persoonlijke aangelegenheid!
Daar zijn wij het volledig mee eens. Hoewel u bij Oximo u huis verkoopt vanuit uw luie zetel, zetten we onze samenwerking altijd in met een persoonlijk gesprek. We komen langs in uw woning en bepalen met u een marktconforme minimum- en direct-hebben-prijs. Dat persoonlijke gesprek met een Oximo Adviseur is volledig gratis. Wij beseffen hoe belangrijk het is een gerust gevoel te hebben bij de verkoop van uw huis!

Oximo is vast even duur als een traditionele makelaar
Door de flexibele commissie is Oximo een goed alternatief voor wie de traditionele vastgoedmakelaar te duur vindt. U behoudt volledig zelf de controle over de verkoop van uw woning en dat speelt ongetwijfeld in u voordeel. Wilt u uw huis verkopen en zélf de bezichtigingen doen? Dan spaart u geld uit. Draagt u zelf een koper aan? Ook dan betaalt u maar een minimaal forfait.

Luie zetel goed en wel, maar die contracten teken je daar vast niet
Zelfs dat is mogelijk wanneer u via het Oximo platform uw huis verkoopt. Lekker efficiënt! De verkoop wordt namelijk gesloten waar en wanneer zowel koper als verkoper dat willen. Bieden op een woning kan trouwens online op elk moment van de dag.

Online verkopen, dat lijkt me gevaarlijk
Het is begrijpelijk dat u uw twijfels hebt bij het hele concept van online verkopen. Velen zijn het traditionele proces van vastgoed (ver)kopen gewoon en daarbinnen hoort Oximo niet. Maar laat u niet afschrikken: ons verkoopproces is eigenlijk veel transparanter. U blijft via het platform in real time op de hoogte van alles wat er rondom uw huis gebeurt (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen) en behoudt er ook nog eens de controle over. Daarbovenop vermijdt de online verkoopprocedure rechtsonzekerheid, want iedereen kan het volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie vanaf de start meevolgen. Helemaal veilig, dus!

Mijn huis staat vast eeuwig te koop
Door onze eigen kopersdatabank, brede publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven is het onmogelijk dat uw huis lang te koop staat. Wij bereiken heel Vlaanderen en kunnen dan ook een snelle verkoop beloven. Gebeurt het onmogelijke toch? Dan betaalt u ook niks. No cure, no pay. Het proberen waard! 

U merkt dat de onzekerheid of vooroordelen rond het Oximo verkoopplatform gerust vergeten mogen worden. Nestel u dus in de zetel, maak het uzelf gemakkelijk en neem eindelijk de stap … uw huis verkopen via Oximo.be, de persoonlijke vastgoedservice met online verkoopplatform.

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons