Hoe geef je je keuken een snelle make-over?

Een nieuwe look voor je keuken zonder dat het je veel geld en tijd kost? Tussen deze tips vind je wat je nodig hebt.

  • Geef de kastfronten en -wanden een nieuw laagje verf. Of laat ze herspuiten.
  • Vervang de handgrepen en scharnieren.
  • Of laat alle fronten vervangen door een gespecialiseerd bedrijf.
  • Plaats een nieuw werkblad. Je keuken ziet er op slag anders uit.
  • Investeer in nieuw kraanwerk.
  • Ruil je oude elektro in voor design apparatuur.
Mag het wat meer kosten?
Of wil je het meteen helemaal goed doen? Ga dan voor een grondige renovatie. Misschien loont het de moeite om een muur uit te breken voor meer lichtinval en meer interactie met de andere leefruimtes?

Let op de keukenplanning en de ergonomie voor je toekomstige fornuis. Voorzie in voldoende aansluitpunten voor water en elektriciteit. Toegang tot aardgas? Dan is het nu misschien het moment om over te schakelen.

Bestel je nieuwe keuken tijdig en probeer de afbraakwerken zo lang mogelijk uit te stellen.

Bron:
Livios.be

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons