Het moment is NU!

De bomen krijgen weer een groene jas, de warmste kleding wordt opgeborgen en stilletjes aan worden tuinsets bovengehaald met een steeds groter verlangen de barbecue aan te steken en te genieten van het meest bloeiende seizoen … de lente! Naast de cliché drang naar een lenteschoonmaak hoort bij dit seizoen ook vaak het verlangen naar een nieuwe woning. Een frisse start in een mooi huis! Vandaar ook dat de lente het meest populaire verkoopmoment van het jaar is. Speel daarop in en verkoop nu jouw woning of bouwgrond!

Bij Oximo stel je jouw eigendom tentoon in de breedste vitrine van België. Door het uitgebreid netwerk aan geïnteresseerden ben je er bij Oximo zeker van dat jouw eigendom door vele nieuwsgierigen wordt bewonderd. En wie weet ook gekocht! Oximo zorgt voor maximale promotie via vele kanalen: van online publiciteit via verschillende immowebsites over Facebook advertising tot newsletters. Daarnaast wordt ook de eigen uitgebreide kopersdatabank aangeroepen. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten die daarbij komen kijken: is er geen verkoop, dan betaal je ook geen commissie. Dat is onze garantie!

Zorg dat jouw woning niet gemist wordt en maak gebruik van deze bijzonder goede verkoopperiode. Ontdek daarom snel onze persoonlijke vastgoedservice mét online verkoopplatform en laat je verbazen door de vele voordelen.

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons