14 maart 2017

De bomen krijgen weer een groene jas, de warmste kleding wordt opgeborgen en stilletjes aan worden tuinsets bovengehaald met een steeds groter verlangen de barbecue aan te steken en te genieten van het meest bloeiende seizoen … de lente! Naast de cliché drang naar een lenteschoonmaak hoort bij dit seizoen ook vaak het verlangen naar een nieuwe woning. Een frisse start in een mooi huis! Vandaar ook dat de lente het meest populaire verkoopmoment van het jaar is. Speel daarop in en verkoop nu jouw woning of bouwgrond!

Bij Oximo stel je jouw eigendom tentoon in de breedste vitrine van België. Door het uitgebreid netwerk aan geïnteresseerden ben je er bij Oximo zeker van dat jouw eigendom door vele nieuwsgierigen wordt bewonderd. En wie weet ook gekocht! Oximo zorgt voor maximale promotie via vele kanalen: van online publiciteit via verschillende immowebsites over Facebook advertising tot newsletters. Daarnaast wordt ook de eigen uitgebreide kopersdatabank aangeroepen. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten die daarbij komen kijken: is er geen verkoop, dan betaal je ook geen commissie. Dat is onze garantie!

Zorg dat jouw woning niet gemist wordt en maak gebruik van deze bijzonder goede verkoopperiode. Ontdek daarom snel onze persoonlijke vastgoedservice mét online verkoopplatform en laat je verbazen door de vele voordelen.

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag