Een glazen huis in je tuin

Het hele jaar door net dat tikkeltje meer plezier van je tuin? Dan zet je er een originele tuinkamer van Liviq neer! In deze vrijstaande glazen kamer zal je urenlang kunnen ontspannen in het mooie decor van je eigen, groene plekje.

Glazen huis
De tuinkamers van Liviq bieden een modulair wonen. Deze glazen structuur is in niets te vergelijken met een veranda, een pergola of een patio. Het wordt niet aangebouwd aan het huis, maar vormt een vrijstaand object dat in de tuin een verlenging zal zijn van je huis.

Inrichting
Dit ‘glazen huis’ kleed je aan naar eigen believen: In de lente is het een oase waar je tot rust kan komen tijdens de eerste zonnestralen, in de zomer een ruimte waar je tot ’s avonds laat gezellig kan tafelen, in de herfst de uitvalsbasis om de bladeren te zien verkleuren en in de winter een warme omgeving te midden van een sneeuwtapijt. Of heel het jaar door een ‘outdoor’ fitnesskamer, een poolhouse voor de jacuzzi, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra plekje waar je 365 dagen lang kan genieten van de zon en je tuin.

Wat de tuinkamers van Liviq zo uniek maakt, is dat het een compleet afgewerkte kamer is, die standaard geleverd wordt met de vloer erbij. Hierdoor is het mogelijk om de kamer op elke ondergrond neer te poten. De steunbalken worden in de grond geïntegreerd en daarboven wordt de module opgebouwd. Er is geen lassing nodig om de constructie in elkaar te steken. Dankzij een vernuftige techniek passen alle onderdelen van de tuinkamer perfect in elkaar, zonder zichtbare schroeven of bouten.

Personaliseren
Bovendien is het design, dat overigens 1 00% Belgisch is, volledig te personaliseren. De kleur van het frame, het materiaal van de vloer en wanden, schuif- of plooiramen of geïntegreerde LEDverlichting, zijn allemaal aan te passen aan je eigen voorkeur. De combinatie van de strakke look met een hoogtechnologisch kantje, maken van deze tuinkamers unieke en originele leefunits.

Bron en meer info:
Liviq

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons