Gek of geniaal: de pellet-barbecue!

De pellet-BBQ is rechtstreeks afkomstig van Louisiana Grills in Atlanta, Georgia, en ook in België kan je een exemplaar bestellen. Waar? Bij de exclusieve importeur Graham. Kostprijs? Vanaf 1.099 euro.

Niet dezelfde pellets

Je hebt speciale voedselpellets nodig en ook daarvan bestaan verschillende types, afhankelijk van of je een vrij neutrale of een op roken gerichte keuken wil. Het goede nieuws is dat de Belgische importeur ze aanbiedt. De prijs is anders (€ 16,99 per zak van 9 kilo) maar al bij al betaal je niet veel: per uur koken heb je ongeveer 500 gram nodig.

De pellet-barbecue lijkt zeer gemakkelijk om aan te steken, is robuust, zuinig en ecologisch en lijkt steeds populairder te worden: “Tijdens demonstraties komen mensen meestal om een gasbarbecue te kopen maar als ze eenmaal het voedsel hebben geproefd we hen voorschotelen, gaan ze met een pellet-barbecue naar huis”, aldus de importeur.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons