20 juli 2012


Relatief veel Belgische bedrijven en consumenten kopen en verkopen online. Opvallend echter: het omzetaandeel dat Belgische ondernemingen uit e-commerce halen blijft achter bij het Europees gemiddelde.
Dat blijkt ondubbelzinnig uit een virtueel scorebord van de Europese Commissie, waarmee vorderingen aan de Digitale Agenda van Neelie Kroes zichtbaar worden gemaakt.

Hieronder ziet u een videoboodschap die de eurocommissaris maakte voor de Global E-commerce Summit, eerder deze maand in Barcelona: http://www.youtube.com/watch?v=CVzB58PpCBU

Bron:
http://becommerce.be/nl/nieuws/d/detail/eu-digital-assembly?utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+27062012+NL&utm_content=Newsletter+27062012+NL+CID_dc17d499c4d0b05b981144dcc0417952&utm_source=mailr&utm_term=Lees+meer


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag