Eerste virtuele winkelstad Nederland online


Woensdag 7 maart opent stad.nl, de eerste Nederlandse ‘stad’ waar bezoekers online kunnen winkelen. Vooralsnog hebben zo'n 250 winkels en bedrijven zich gevestigd in de virtuele stad, schrijft De Telegraaf. Naast mode-, interieur- en kinderwinkels zijn er onder meer een goudsmid en een trouwvrouw ‘gevestigd’. De bedenkers van stad.nl, Mabel Mangnus en Helene van der Meijs, willen met hun idee vooral kleinere, unieke ondernemingen een plek geven.

Volgens Mangnus zijn er duizenden leuke (web)winkels die niemand kent, omdat ze ‘ergens zwerven op het internet of in kleine, stedelijke zijstraatjes’. De webwinkel is volgens haar duur uit, omdat Google voor aandacht fors wil worden betaald. ‘Deze winkelstraat is overbevolkt en duur. Dit is niet alleen op het internet een probleem. Ook in de echte wereld hebben kleine winkels en bedrijven het moeilijk en willen graag meer bezoekers naar hun winkel trekken.’ Stad.nl is 7 maart vanaf 14.00 uur ‘open’.

Bron:
http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/03/06/Eerste-virtuele-winkelstad-Nederland-online

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons