Eerste virtuele winkelstad Nederland online


Woensdag 7 maart opent stad.nl, de eerste Nederlandse ‘stad’ waar bezoekers online kunnen winkelen. Vooralsnog hebben zo'n 250 winkels en bedrijven zich gevestigd in de virtuele stad, schrijft De Telegraaf. Naast mode-, interieur- en kinderwinkels zijn er onder meer een goudsmid en een trouwvrouw ‘gevestigd’. De bedenkers van stad.nl, Mabel Mangnus en Helene van der Meijs, willen met hun idee vooral kleinere, unieke ondernemingen een plek geven.

Volgens Mangnus zijn er duizenden leuke (web)winkels die niemand kent, omdat ze ‘ergens zwerven op het internet of in kleine, stedelijke zijstraatjes’. De webwinkel is volgens haar duur uit, omdat Google voor aandacht fors wil worden betaald. ‘Deze winkelstraat is overbevolkt en duur. Dit is niet alleen op het internet een probleem. Ook in de echte wereld hebben kleine winkels en bedrijven het moeilijk en willen graag meer bezoekers naar hun winkel trekken.’ Stad.nl is 7 maart vanaf 14.00 uur ‘open’.

Bron:
http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/03/06/Eerste-virtuele-winkelstad-Nederland-online


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag