Eenmaal-Andermaal breidt diensten uit met vastgoedstyling


De online biedingswebsite voor woningen Eenmaal-andermaal.be en Style@Home hebben een samenwerking afgesloten. Vanaf 1 december 2011 zorgen de vastgoedstylisten van Style@Home voor een optimale presentatie van de woningen die via eenmaal-andermaal.be te koop worden aangeboden. De vastgoedstylisten begeleiden bovendien de bezoeken aan de woningen. Paul Voerman, oprichter Eenmaal-andermaal.be: “De verkoopmethode van eenmaal-andermaal.be is een formule waarbij wij niks aan het toeval mogen overlaten. De juiste presentatie van de woning is cruciaal om een woning snel te verkopen tegen de best haalbare prijs. En daar zorgen vanaf nu de vastgoedstylisten van Style@Home voor.”

Eenmaal-andermaal
Eenmaal-andermaal.be verkoopt woningen door deze aan te bieden met een vanaf prijs. Voerman: “Door te werken met een vanaf prijs bereiken we meer potentiële kopers, dan met de traditionele vraagprijs”. Kopers hebben een maand de tijd om de woning te bezoeken en een bod te doen. Na één maand organiseert eenmaal-andermaal.be een live bieding met alle kopers. Het hoogste bod tot dan toe wordt bekend gemaakt en elke koper krijgt daarna nog een eerlijke kans om een hoger bod te plaatsen. De verkoper volgt de bieding live mee via internet.

Style@Home
Style@Home is het eerste netwerk van samenwerkende vastgoedstylisten in Vlaanderen. Het netwerk is in 2010 opgericht en bestaat inmiddels uit twaalf vastgoedstylisten. Het samenwerkingsverband is uniek in Vlaanderen. Oprichtster en vastgoedstylist Manou Rottiers: “Alle aangesloten stylisten hebben hun eigen bedrijf en een eigen regio waar ze verantwoordelijk voor zijn. Door onze nationale spreiding kunnen we voor eenmaal-andermaal.be door heel België woningen klaar maken voor de verkoop, fotograferen en elk bezoek optimaal laten verlopen.”

Bron
http://www.bouwenwonen.net/news/read.asp?id=29881&title=Eenmaal%20Andermaal%20breidt%20diensten%20uit%20met%20vastgoedstyling

Gerelateerde artikels

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer

Huis verkopen in naam van een wilsonbekwaam persoon ?

Wat als je nu het huis wil verkopen in naam van een wilsonbekwame persoon? Mag je dat zomaar doen? Wat betekent dat zelfs, wilsonbekwaam zijn? Dat alles hebben we hier voor u opgesomd.
Lees meer

Hoe verkoop ik mijn huis als ik niet de enige eigenaar ben?

In tegenstelling tot een huis verkopen met 1 eigenaar, ontstaan er vaak complicaties wanneer je met verschillende eigenaars tot verkoop overgaat. Die complicaties zijn erg afhankelijk van je situatie, vandaar dat we je graag even een overzicht geven.
Lees meer

Waar sta je best bij stil voor je je huis verkoopt?

Een huis verkopen kan soms een moeilijk en lang proces zijn. Een ouderlijk huis of een huis waar je lang in gewoond hebt verkopen is daarboven ook voor sommigen een nogal nare gebeurtenis. Dan heb je natuurlijk ook liefst dat het proces zelf zo vlot en probleemloos mogelijk verloopt. 
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons