Eenmaal-Andermaal breidt diensten uit met vastgoedstyling


De online biedingswebsite voor woningen Eenmaal-andermaal.be en Style@Home hebben een samenwerking afgesloten. Vanaf 1 december 2011 zorgen de vastgoedstylisten van Style@Home voor een optimale presentatie van de woningen die via eenmaal-andermaal.be te koop worden aangeboden. De vastgoedstylisten begeleiden bovendien de bezoeken aan de woningen. Paul Voerman, oprichter Eenmaal-andermaal.be: “De verkoopmethode van eenmaal-andermaal.be is een formule waarbij wij niks aan het toeval mogen overlaten. De juiste presentatie van de woning is cruciaal om een woning snel te verkopen tegen de best haalbare prijs. En daar zorgen vanaf nu de vastgoedstylisten van Style@Home voor.”

Eenmaal-andermaal
Eenmaal-andermaal.be verkoopt woningen door deze aan te bieden met een vanaf prijs. Voerman: “Door te werken met een vanaf prijs bereiken we meer potentiële kopers, dan met de traditionele vraagprijs”. Kopers hebben een maand de tijd om de woning te bezoeken en een bod te doen. Na één maand organiseert eenmaal-andermaal.be een live bieding met alle kopers. Het hoogste bod tot dan toe wordt bekend gemaakt en elke koper krijgt daarna nog een eerlijke kans om een hoger bod te plaatsen. De verkoper volgt de bieding live mee via internet.

Style@Home
Style@Home is het eerste netwerk van samenwerkende vastgoedstylisten in Vlaanderen. Het netwerk is in 2010 opgericht en bestaat inmiddels uit twaalf vastgoedstylisten. Het samenwerkingsverband is uniek in Vlaanderen. Oprichtster en vastgoedstylist Manou Rottiers: “Alle aangesloten stylisten hebben hun eigen bedrijf en een eigen regio waar ze verantwoordelijk voor zijn. Door onze nationale spreiding kunnen we voor eenmaal-andermaal.be door heel België woningen klaar maken voor de verkoop, fotograferen en elk bezoek optimaal laten verlopen.”

Bron
https://www.bouwenwonen.net/news/read.asp?id=29881&title=Eenmaal%20Andermaal%20breidt%20diensten%20uit%20met%20vastgoedstyling

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons