Eenmaal-Andermaal breidt diensten uit met vastgoedstyling


De online biedingswebsite voor woningen Eenmaal-andermaal.be en Style@Home hebben een samenwerking afgesloten. Vanaf 1 december 2011 zorgen de vastgoedstylisten van Style@Home voor een optimale presentatie van de woningen die via eenmaal-andermaal.be te koop worden aangeboden. De vastgoedstylisten begeleiden bovendien de bezoeken aan de woningen. Paul Voerman, oprichter Eenmaal-andermaal.be: “De verkoopmethode van eenmaal-andermaal.be is een formule waarbij wij niks aan het toeval mogen overlaten. De juiste presentatie van de woning is cruciaal om een woning snel te verkopen tegen de best haalbare prijs. En daar zorgen vanaf nu de vastgoedstylisten van Style@Home voor.”

Eenmaal-andermaal
Eenmaal-andermaal.be verkoopt woningen door deze aan te bieden met een vanaf prijs. Voerman: “Door te werken met een vanaf prijs bereiken we meer potentiële kopers, dan met de traditionele vraagprijs”. Kopers hebben een maand de tijd om de woning te bezoeken en een bod te doen. Na één maand organiseert eenmaal-andermaal.be een live bieding met alle kopers. Het hoogste bod tot dan toe wordt bekend gemaakt en elke koper krijgt daarna nog een eerlijke kans om een hoger bod te plaatsen. De verkoper volgt de bieding live mee via internet.

Style@Home
Style@Home is het eerste netwerk van samenwerkende vastgoedstylisten in Vlaanderen. Het netwerk is in 2010 opgericht en bestaat inmiddels uit twaalf vastgoedstylisten. Het samenwerkingsverband is uniek in Vlaanderen. Oprichtster en vastgoedstylist Manou Rottiers: “Alle aangesloten stylisten hebben hun eigen bedrijf en een eigen regio waar ze verantwoordelijk voor zijn. Door onze nationale spreiding kunnen we voor eenmaal-andermaal.be door heel België woningen klaar maken voor de verkoop, fotograferen en elk bezoek optimaal laten verlopen.”

Bron
http://www.bouwenwonen.net/news/read.asp?id=29881&title=Eenmaal%20Andermaal%20breidt%20diensten%20uit%20met%20vastgoedstyling


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag