DTZ Zadelhoff. Ook voor vastgoedveilingen!


Eerste volledig digitale executieveiling
DTZ Zadelhoff begeleidt het verkoopproces van een aantrekkelijk recreatiepark in het oosten van het land. Het betreft een executieveiling van 20 recreatiewoningen en een perceel grond van circa 20.880 m op park Ruighenrode in Lochem. Deze verkoop vindt volledig online plaats; bieden is een kwestie van een druk op de knop.
Conform de voorschriften van een executieveiling is ook een fysieke veilinglocatie aangewezen aan de Meander 601 in Arnhem. De veiling vindt plaats op 6 en 7 juni a.s. vanaf 12.30 uur en staat onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema in Arnhem. Tot 14 dagen van tevoren is het mogelijk om onderhands een bieding uit brengen. 
Bijzonder is dat dit executieveilingproces geheel online plaatsvindt onder toeziend oog van een veilingnotaris waarbij wordt voldaan aan alle wettelijke eisen, waaronder een fysieke veilinglocatie. 
De specialisten van DTZ Zadelhoff beoordelen onder meer vastgoedvraagstukken voor banken en curatoren, met het oog op de optimalisatie van verkoopopbrengsten. Hiervoor wordt onder andere het online veilingplatform ingezet, waar men ook alle informatie over de te veilen objecten aantreft. 
De grote voordelen van het online veilen van vastgoed zijn de transparante prijsvorming en eenvoudige, gecontroleerde toegang tot informatie. Door samenwerking met BVA Auctions, marktleider op het gebied van online veilingen, zijn kopers en verkopers verzekerd van een state-of-the-art veilingsysteem en maximaal profijt van de laagdrempeligheid van internet. 

Hoe werkt het?
De online verkoop van kavels gebeurt per opbod en/of afslag. Eerst wordt er opgeboden, eventueel vindt aansluitend de afslag plaats.
Bieden is eenvoudig, maar voordat u kunt bieden moet u zich eerst registreren. Vraag vervolgens direct meer informatie op en bezoek de kijkdag(en), zodat u goed voorbereid aan de verkoop deel kunt nemen.

Zelf online verkopen?
Zowel bedrijven als particulieren kunnen via het online veilingplatform online vastgoed verkopen.

 

 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag