15 juni 2015

Stel: je schakelaar zit achter de nieuwe kleerkast, je kookeiland heeft geen verlichting erboven of je hebt een ongezellige sfeerlamp door het gebrek aan dimmer. Veel doe-het-zelvers denken dan al snel dat ze de slijpschijf moeten bovenhalen om extra elektrische bekabeling te voorzien. Maar je kunt veel kap- en breekwerk - met de bijbehorende stofwolken - vermijden door te kiezen voor draadloze toepassingen.

Draadloos verbouwen
Er zijn heel wat typische problemen die opduiken bij het opfrissen van een kamer of een iets grondigere verbouwing van bijvoorbeeld de keuken.

Zonder meteen te hoeven kappen en breken, kun je dit soort problemen oplossen door te kiezen voor draadloze toepassingen.

Ook wie niet meteen aan verbouwen dacht, kan zich het leven een stuk comfortabeler maken. Sta even stil bij de draadloze toepassingen van Niko, specialist schakelmateriaal.

Hoe renoveer je draadloos?
Niko biedt een assortiment schakelaars, dimmers en deur- of venstercontacten aan die werken volgens het Easywave-protocol. De drukknoppen zien eruit als schakelmateriaal, maar eigenlijk zit er een zendertje in. Ze hoeven dus niet op het elektriciteitsnet te worden aangesloten. Hierdoor kun je die bedieningen waar je maar wilt leggen, schroeven of kleven. Op gelijk welke ondergrond. Zelfs op glas, beton of hout.

Enkele voorbeelden: 1. In de badkamer
Je verhuist het meubilair in je badkamer, maar nu staat de kast voor je schakelaar.

Kleef een nieuwe schakelaar naast of op de kast. Doordat de schakelaar draadloos is, hoef je geen rekening te houden met de afstand tot de kraan. Verbouwen in de slaapkamer

2. In de slaapkamer
Je wilt de verlichting in je slaapkamer niet alleen vanaf je deur kunnen schakelen of dimmen, maar ook vanuit je bed.

Kleef een draadloze drukknop binnen handbereik om je hoofdverlichting te bedienen.

Bron:
Niko

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag