De nieuwste trends in badkamerdesign!

1. Brons en koper veroveren de badkamer


Metaalkleuren als brons en koper breken nu ook door in de badkamer. Ze zorgen voor bijzondere reflecties en vallen perfect te combineren met andere tinten. Zowel met wit als zwart kunnen ze gecombineerd worden. Bovendien geven ze wat bijkomende warmte aan je badkamer.

2. When nature calls


Logisch dat de ecologische trends zich ook doorzet in de badkamer. Planten veroveren nu ook de badkamer en het groen van de planten combineert ook uitstekend met de metaalkleuren. Kies wel voor planten die omkunnen met de warme temperaturen die in de badkamer kunnen ontstaan. Donkere houttinten brengen ook een natuurlijke vibe en zijn bijzonder populair momenteel.

3. Nieuwe en oude materialen combineren


Nieuwe materialen als Ceramilux en Corian winnen aan terrein, terwijl porselein en keramiek het net iets minder doen. De nieuwe materialen laten zich makkelijk bewerken en heel wat vormen zijn dan ook mogelijk.

4. Inloopdouches


Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig voor de inloopdouche kiest, een trend die uit de hotelwereld komt overgewaaid. Ze ogen strakker, zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en vergen minder onderhoud. Ze worden steeds groter en zitten nu ook boordevol slimme technologie. Licht- en aromatherapie winnen terrein, terwijl er ook steeds slimmer met het waterverbruik wordt omgesprongen.

5. Lichtere kasten


De tijd van de bombastische badkamerkasten ligt achter ons, tegenwoordig is het licht en luchtig. Er wordt gekozen voor minder kasten, waardoor je materiaal wel naar een andere ruimte in huis dient te verhuizen.

6. Japans toilet


Als laatste willen we doorbraak van het Japans toilet voorspellen, waarbij een waterstraal je achterste reinigt. Een warme luchtstroom maakt vervolgens wc-papier overbodig.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons