De kracht van de direct hebben prijs bij aankoop van vastgoed via Oximo

Stilaan begint het begrip van de 'direct hebben prijs' van Oximo meer en meer ingeburgerd te geraken in de markt.

Na analyse van onze verkoopscijfers is gebleken dat maar liefst 37% van alle verkochte panden gebeurd zijn aan de direct hebben prijs. Hiervan zijn het grote deel gronden (61%) en een kleiner deel woningen (30%) en appartementen (9%). Hieruit kunnen we concluderen dat door de schaarste aan gronden, de direct hebben prijs een grote meerwaarde biedt voor de koper die zekerheid wil. Een overzicht van onze verkochte panden: http://www.oximo.be/nl/verkochte-panden

Voordelen van de direct hebben prijs voor kopers
Voor de koper is het grootste voordeel van de direct hebben prijs de zekerheid! Doordat de verkoper zich op voorhand heeft gebonden om aan deze prijs te verkopen, is de koper er zeker van dat het pand onmiddellijk aan hem wordt toegewezen.

Een koper getuigt: "Het online bieden en de direct hebben prijs hebben ons een hoop stress bespaard!" Eerst stonden wij wat argwanend tegenover het online kopen van een woning, het is namelijk een belangrijke beslissing die je niet vaak hoeft te maken in je leven. Eenmaal deze beslissing genomen wilden we dan ook dat alles verder goed verliep voor de aankoop van ons droomhuis. Hetgeen waar we eerst wat twijfelachtig tegenover stonden, bleek nadien een groot voordeel te zijn geweest! Het online bieden en vooral de direct hebben prijs heeft ons een hoop stress bespaard, en heeft voor een vlotte afhandeling van de verkoop gezorgd. Ook de service zelf was zoals je mag verwachten van een makelaars kantoor. Wat wij ook als positief hebben ervaren, was de rondleiding in de woning door de eigenaars zelf, niet door een 'verkoper' die het allemaal net iets te rooskleurig durft te benaderen. De eerlijkheid van de eigenaars, de vlotte prijs overeenkomst online en het in orde brengen van de nodige papieren op kantoor, zijn enkele voordelen die enige argwaan kan doen verdwijnen! Wij zijn tevreden klanten en hebben onze droomstek gevonden bij oximo!

Voordelen van de direct hebben prijs voor verkopers
Voor de verkoper is de direct hebben prijs natuurlijk ook uiterst interessant. Aangezien deze prijs meestal iets hoger ligt dan de geschatte waarde, kan dit voor hem een meerwaarde opleveren bij de verkoop van panden waarnaar een grote vraag is.

Gerelateerde artikels

3 manieren om te weten of er werken gepland zijn aan een appartementsgebouw!

Als je een bestaand appartement wil kopen is het belangrijk te weten of er werken gepland zijn aan de gemene delen van het gebouw. Als koper zal je daar nu eenmaal in moeten meebetalen. Maar hoe weet je of dat het geval is?
Lees meer

Hoe verloopt de aankoop van een woning?

De aankoop van een nieuwe woning is een belangrijke investering. Het is dan ook belangrijk dat de aankoop correct verloopt, zodat er geen problemen of geschillen ontstaan. We schetsen het hele verloop van de aankoop, van het uitbrengen van het eerste bod tot het ondertekenen van de notariële akte.
Lees meer

Het belang en de voordelen van een schuldsaldoverzekering!

De aankoop van een woning is een grote investering, waarvoor de meeste mensen een lening bij de bank afsluiten. Banken raden aan om een schuldsaldoverzekering te nemen, aangezien dit voor meer zekerheid zorgt. Maar wat is een schuldsaldoverzekering precies en welke voordelen brengt dit met zich mee?
Lees meer

Welke premies en fiscale voordelen geven kopers een duwtje in de rug?

De aankoop van een huis of appartement is voor veel mensen de grootste investering van hun leven. Maar wist je dat er tal van premies en fiscale voordelen bestaan die je bij de aankoop van een woning wat kunnen helpen? In dit artikel geven we je graag enkele interessante tips.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons