De kracht van de direct hebben prijs bij aankoop van vastgoed via Oximo

Stilaan begint het begrip van de 'direct hebben prijs' van Oximo meer en meer ingeburgerd te geraken in de markt.

Na analyse van onze verkoopscijfers is gebleken dat maar liefst 37% van alle verkochte panden gebeurd zijn aan de direct hebben prijs. Hiervan zijn het grote deel gronden (61%) en een kleiner deel woningen (30%) en appartementen (9%). Hieruit kunnen we concluderen dat door de schaarste aan gronden, de direct hebben prijs een grote meerwaarde biedt voor de koper die zekerheid wil. Een overzicht van onze verkochte panden: https://www.oximo.be/nl/verkochte-panden

Voordelen van de direct hebben prijs voor kopers
Voor de koper is het grootste voordeel van de direct hebben prijs de zekerheid! Doordat de verkoper zich op voorhand heeft gebonden om aan deze prijs te verkopen, is de koper er zeker van dat het pand onmiddellijk aan hem wordt toegewezen.

Een koper getuigt: "Het online bieden en de direct hebben prijs hebben ons een hoop stress bespaard!" Eerst stonden wij wat argwanend tegenover het online kopen van een woning, het is namelijk een belangrijke beslissing die je niet vaak hoeft te maken in je leven. Eenmaal deze beslissing genomen wilden we dan ook dat alles verder goed verliep voor de aankoop van ons droomhuis. Hetgeen waar we eerst wat twijfelachtig tegenover stonden, bleek nadien een groot voordeel te zijn geweest! Het online bieden en vooral de direct hebben prijs heeft ons een hoop stress bespaard, en heeft voor een vlotte afhandeling van de verkoop gezorgd. Ook de service zelf was zoals je mag verwachten van een makelaars kantoor. Wat wij ook als positief hebben ervaren, was de rondleiding in de woning door de eigenaars zelf, niet door een 'verkoper' die het allemaal net iets te rooskleurig durft te benaderen. De eerlijkheid van de eigenaars, de vlotte prijs overeenkomst online en het in orde brengen van de nodige papieren op kantoor, zijn enkele voordelen die enige argwaan kan doen verdwijnen! Wij zijn tevreden klanten en hebben onze droomstek gevonden bij oximo!

Voordelen van de direct hebben prijs voor verkopers
Voor de verkoper is de direct hebben prijs natuurlijk ook uiterst interessant. Aangezien deze prijs meestal iets hoger ligt dan de geschatte waarde, kan dit voor hem een meerwaarde opleveren bij de verkoop van panden waarnaar een grote vraag is.

Gerelateerde artikels

Welke nieuwe woonvorm past het best bij jou?

We springen steeds creatiever om met onze manier van wonen. Uit noodzaak, uit overtuiging of gewoon omdat we wel eens wat anders willen. Maar wat zijn nu de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwe woonvormen? Hier lees je alles over cohousing, flexwonen, hamsterhuren en nog veel meer.
Lees meer

8 vragen die je je moet stellen alvorens je volgende huis te kopen!

Zoek je het huis van je dromen. Dan moet je koopjes kunnen herkennen en weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Dit zijn de 8 vragen die je jezelf moet stellen om je ideale huis te vinden.
Lees meer

Wanneer ben je te oud om te lenen voor een huis?

Ook op latere leeftijd wil je misschien wel een hypothecaire lening aangaan voor het bouwen of verbouwen van een woning of voor de aankoop van een tweede verblijf. Maar zijn er leeftijdsgrenzen waarmee je rekening moet houden en waarboven je geen lening meer krijgt?
Lees meer

Hoe breng je een geldig bod uit?

Ben je op je droomwoning gebotst? Dan breng je maar beter zo snel mogelijk een schriftelijk bod uit. Je wil je droomwoning niet missen, toch? Zeker nu, beslissen heel wat kopers sneller dan ooit, dus treuzel niet. Hoe je een geldig bod uitbrengt? Wij zetten even een aantal zaken voor je op een rijtje.Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons