De inruilmakelaar inschakelen


De huizenmarkt zit op slot, dus worden er creatieve initiatieven ontwikkeld door makelaars. Via inruilmakelaar.nl kunt u uw huis inruilen.

Er staan op dit moment veel huizen in de verkoop. Ongetwijfeld zijn er vele verkopers die aan elkaar gekoppeld kunnen worden wat betreft hun woonwensen en het huis dat ze in de aanbieding hebben. Een ouder stel heeft bijvoorbeeld hun huis in een stad in de verkoop omdat ze op het platteland willen gaan wonen, en een gezin op het platteland moet voor het werk verhuizen naar de stad. Het zal ideaal zijn om deze mensen aan elkaar te koppelen. In de praktijk is dit echter niet te realiseren.

Nieuw de inruilmakelaar
Bij de inruilmakelaar ruilt u uw huis in. Uw huis wordt als het ware opgekocht door een handelaar en op deze manier bent u snel van uw oude woning af. Het inruilbedrag zal echter wel ver onder de vraagprijs zitten. Het huis gaat namelijk opgekocht worden en de opkoper moet nog wel winst kunnen maken door het huis weer door te verkopen.
Voor de meerderheid van de verkopers zal dit niet de oplossing zijn waar ze naar zoeken.

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons