De inruilmakelaar inschakelen


De huizenmarkt zit op slot, dus worden er creatieve initiatieven ontwikkeld door makelaars. Via inruilmakelaar.nl kunt u uw huis inruilen.

Er staan op dit moment veel huizen in de verkoop. Ongetwijfeld zijn er vele verkopers die aan elkaar gekoppeld kunnen worden wat betreft hun woonwensen en het huis dat ze in de aanbieding hebben. Een ouder stel heeft bijvoorbeeld hun huis in een stad in de verkoop omdat ze op het platteland willen gaan wonen, en een gezin op het platteland moet voor het werk verhuizen naar de stad. Het zal ideaal zijn om deze mensen aan elkaar te koppelen. In de praktijk is dit echter niet te realiseren.

Nieuw de inruilmakelaar
Bij de inruilmakelaar ruilt u uw huis in. Uw huis wordt als het ware opgekocht door een handelaar en op deze manier bent u snel van uw oude woning af. Het inruilbedrag zal echter wel ver onder de vraagprijs zitten. Het huis gaat namelijk opgekocht worden en de opkoper moet nog wel winst kunnen maken door het huis weer door te verkopen.
Voor de meerderheid van de verkopers zal dit niet de oplossing zijn waar ze naar zoeken.


Deel dit artikel

Download ons ebook

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag