26 mei 2014

Booking.com gaat internationaal bemiddelen bij het verhuren van particuliere huisjes en richt daartoe een apart label op: Villas.com.

Hiermee betreedt het Amsterdamse bedrijf, onderdeel van het Amerikaanse Priceline, een nieuwe markt. Voor de reeds bestaande nationale en internationale partijen in dit segment vormt de nieuwkomer een geduchte concurrent met grote slagkracht en expertise op de travelmarkt.

Eind vorige week werd Villas.com zonder daar enige ruchtbaarheid aan te geven gelanceerd. De site ging live met een aanbod van iets meer dan honderdvijftigduizend huisjes in elf overwegend Europese landen. Eigenaren die hun vakantiehuizen te huur aanbieden kunnen zich ook melden om hun woning te laten opnemen in de index. Dat kost geen geld, maar enkel een commissievergoeding wanneer er daadwerkelijk een boeking plaatsvindt.

De nieuwe huisjessite is een manier voor Booking.com om zijn aanbod aan de reizende consument te diversificeren.

Bron:
BeCommerce

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag