21 oktober 2013

De 25ste editie van bis, van 5 tot 13 oktober in Flanders Expo, was eens te meer een succes. Er was wel een kleine daling (-8%) in het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Als we rekening houden met de recente cijfers van de Confederatie Bouw, waaruit blijkt dat er in de eerste helft van het jaar 14% minder bouwvergunningen werden uitgereikt, kunnen we spreken van een geslaagde editie, aldus de organisatie van dé bouwbeurs.

Traditiegetrouw was de vrijdag, met de ‘nacht van bis’, weer de topdag. De Rode Duivels zorgden er wel voor dat de bezoekers die avond wat gespreider toekwamen, wat er een nog aangenamer feest van maakte.

Kwalitatief publiek
De exposanten wezen er spontaan op dat de bezoekers dit jaar zeer kwalitatief waren. Zonder twijfel het gevolg van een uitgekiende mediacampagne. Zowel de organisatoren, de bezoekers als de exposanten zijn dan ook bijzonder tevreden.

BIS 2014 vindt plaats van 4 tot 12 oktober 2014 in Flanders Expo Gent.

Bron:
Bouwenwonen


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag