BIS 2013: Geslaagde editie ondanks minder bezoekers

De 25ste editie van bis, van 5 tot 13 oktober in Flanders Expo, was eens te meer een succes. Er was wel een kleine daling (-8%) in het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Als we rekening houden met de recente cijfers van de Confederatie Bouw, waaruit blijkt dat er in de eerste helft van het jaar 14% minder bouwvergunningen werden uitgereikt, kunnen we spreken van een geslaagde editie, aldus de organisatie van dé bouwbeurs.

Traditiegetrouw was de vrijdag, met de ‘nacht van bis’, weer de topdag. De Rode Duivels zorgden er wel voor dat de bezoekers die avond wat gespreider toekwamen, wat er een nog aangenamer feest van maakte.

Kwalitatief publiek
De exposanten wezen er spontaan op dat de bezoekers dit jaar zeer kwalitatief waren. Zonder twijfel het gevolg van een uitgekiende mediacampagne. Zowel de organisatoren, de bezoekers als de exposanten zijn dan ook bijzonder tevreden.

BIS 2014 vindt plaats van 4 tot 12 oktober 2014 in Flanders Expo Gent. 

Gerelateerde artikels

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons