Breng radiatorfolie aan en bespaar!

Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten. Dus ook richting buitenmuur. Een radiatorfolie maakt komaf met die verloren warmte.

Stap 1: knip de folie op maat
• Radiatorfolie is verkrijgbaar in rollen van verschillende lengtes. Meet je radiator(en) op en bereken hoeveel rollen je nodig hebt.
• Knip de folie zo’n 10 centimeter korter af dan de lengte van je radiator. Zo blijft de folie uit het zicht.
• Eventuele resten plak je aan elkaar met aluminiumtape.

Stap 2: breng de folie aan
• De reflecterende aluminiumlaag is de voorkant van de folie. Plak op de achterkant langs de randen enkele stukken van zo’n 20 centimeter dubbelzijdige aluminiumtape.
• Trek de beschermlaag van de tape en laat de folie achter de radiator zakken. De zijde met de tape richt je naar de muur.
• Druk de folie vast tegen de muur.
• Snij zichtbare randjes weg met een breekmes.

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons