17 mei 2014

Terwijl Nederland zich een van de meest ‘internetvaardige’ landen van Europa mag noemen, haalt België de slappe middenmoot. Dat schrijft De Morgen op basis van cijfers van Eurostat en het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek.

Nederland moet in Europa alleen Denemarken laten voorgaan. Zweden staat op de derde plaats. België staat pas op de achtste stek, op veertien landen. Daarmee doet ons land wel beter dan het Europese gemiddelde.

‘Wat betreft het gebruik van informatietechnologie loopt Nederland al langer voor op ons’, zegt pedagoog Pedro De Bruyckere. ‘Op het moment dat wij met moeite Netlog en Facebook begonnen te verkennen, zaten er al tien miljoen Nederlanders op de sociaalnetwerksite Hyves.’ Ook de smartphone vond veel sneller ingang bij onze noorderburen.

‘Zeker bij kinderen en jongeren ontbreken enkele belangrijke vaardigheden. Kinderen hebben nu eenmaal niet voldoende achtergrondinformatie en context. Ze moeten daarin worden gevormd. En dat vergt wat tijd.’

Bron:
Belga

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag