11 december 2018

Een huis of een appartement verhuren, daar komt heel wat bij kijken: de contracten, de opvolging van de huurgelden, eventuele reparaties… Een pand verhuren kan dus al snel een fulltime job worden. Weet dat hier oplossingen voor bestaan…

Om je van dat takenpakket te verlichten, bieden bepaalde firma’s een “all inclusive” dienst aan. Daarmee bedoelen we dat er op zoek wordt gegaan naar huurders en bekeken wordt of ze solvabel zijn, maar ook dat het bedrijf zich bezighoudt met alles wat erna komt: van de overhandiging van de sleutels tot het in orde brengen van het EPC-attest. Zelfs de plaatsing van rookmelders nemen ze voor hun rekening.

Tussen de verhuurder en jezelf zit er dan een tussenpersoon. Het is hij of zij die zich ontfermt over de inning van de huurgelden, de procedures voor schuldvorderingen en alles wat met het verhuurde pand zelf te maken heeft: de staat, de verzekeringen alsook andere problemen die opduiken en waarvoor oplossingen moeten worden gezocht…

Op het einde van de huurovereenkomst is het nog steeds die tussenpersoon die zorgt voor de plaatsbeschrijving (met evaluatie van de schade), de vordering van eventuele kosten die nog niet betaald zijn enzovoort. Met andere woorden: als verhuurder hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Bron
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag