18 april 2016

In ons Belgenlandje worden we nogal vaak getrakteerd op een regenbui. En daar wil je liever niet uren later aan herinnerd worden wanneer je terras vol plassen ligt. Hier is gelukkig een nieuwe oplossing voor: waterdoorlatende tegels.

Gedaan met grote waterpartijen op je terras! Er bestaan tegenwoordig tegels die ongeveer 50 liter water/m² per minuut doorlaten. Ze fungeren als een soort vergiet, maar dan in tegelvorm. Ideaal dus voor wie niet van plassen houdt, zelfs uren nadat het geregend heeft.

Milieuvriendelijk

Waterdoorlatende tegels zijn goed voor het milieu omdat ze uit natuursteen vervaardigd zijn. De voorraad van natuursteen is haast onuitputtelijk, want de aardkorst bestaat voor het grootste deel uit dit materiaal.

Look & feel

Natuursteen is combineerbaar met bijna elke bouwstijl en kan aangeleverd worden in een waaier aan kleuren. Maar verliest de tegel zijn kleur niet door zoveel water door te laten? Neen!

Natuursteen behoudt zeer goed zijn kleur, zelfs na blootstelling aan enorme hoeveelheden water. Dankzij de hoeveelheid water die door de tegels gaat, hechten vlekken zich ook niet makkelijk op de stenen. De meeste vlekken en vuil worden zelfs mee afgevoerd met het hemelwater. Handig!

Prijs

Het enige nadeel aan natuursteen is dat het zeker niet het goedkoopste materiaal is. Informeer je daarom goed en vergelijk prijzen. Het voordeel is dan weer dat je tegenwoordig in de meeste winkels met ecocheques kunt betalen voor natuursteen.

Bron: Hebbes

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag