Verhuizen zonder stress: 5 tips!

Verzamel alle dozen vooraf

We denken vaak dat we genoeg kartonnen dozen hebben en dat enkele plastic zakken zullen volstaan. Mis! Ga gerust langs bij lokale handelaars en/of vrienden die je kunnen helpen.

Gebruikte kleding om breekbare voorwerpen te verpakken

Natuurlijk is bubbeltjesfolie een van de beste uitvindingen ter wereld. Maar het is niet goedkoop en bovendien slecht voor het milieu. Geef daarom je oude lakens, kleren en handdoeken nog een allerlaatste opdracht…

Kom zo snel mogelijk alles te weten over potentiële internetproviders

Afhankelijk van je nieuwe thuis, kan de internetaansluiting enkele weken op zich laten wachten. Het loont met andere woorden zeker de moeite om beschikbare leveranciers vooraf te benaderen.

Label de dozen (ook met nummers!)

Een doos kwijt? Dat weet je pas echt zeker als je ze allemaal genummerd hebt. Wie echt pietje precies is, zal zelfs kleurcodes gebruiken.

Eerst en vooral: installeer je bed!

Als je de hele dag hebt doorgebracht met opruimen en schoonmaken, wil je maar één ding en da’s snel je bed in. Plaats dat als eerste in de slaapkamer.

Bron
Immovlan

Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag