30 oktober 2015

Sinds de invoering van de digitale bouwaanvraag op 1 september 2014, kunnen al meer dan een miljoen Vlamingen gebruik maken van het systeem. Zij hoeven hun stedenbouwkundige vergunning niet langer in achtvoud en op papier aan te vragen.

Sinds de invoering van het systeem van de digitale bouwaanvraag maken 27 steden en gemeenten er gebruik van. Ook in grote steden als Aalst, Mechelen en sinds deze week Antwerpen is het systeem ingevoerd. Zo kunnen al meer dan 1,2 miljoen inwoners een bouwvergunning digitaal aanvragen via de website www.omgevingsloket.be.

Volledig digitaal
Het elektronische systeem om vergunningen aan te vragen, is snel en flexibel. Met behulp van een internetverbinding, een eID-kaartlezer of een token kunt u de klok rond een aanvraagdossier samenstellen en indienen. Het behandelingsproces verloopt volledig digitaal, van aanvraag tot eindbeslissing. De burgemeester ondertekent de stedenbouwkundige vergunning met zijn elektronische identiteitskaart.

Bron:
Habitos.be

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag