27 april 2019

De gemiddelde Belg bestelt stookolie op het verkeerde moment. Dat was vroeger al zo maar nu nog meer, aldus Sudpresse.

De meeste Belgen plaatsen pas een nieuwe mazoutbestelling als het al koud is buiten. En aangezien we dat dan bijna allemaal in dezelfde periode doen, levert dat wachttijden op die tot 10 dagen en meer kunnen oplopen.

Volgens de firma Pirotte is het koopgedrag anders dan vroeger. In plaats van grote bestellingen te plaatsen, kiezen de meeste Belgen voor het minimum (500 liter) om niet veel geld uit te geven op een korte tijd. Voor leveranciers betekent dat dan weer meer rondes rijden.

Bestellen op het internet is trouwens niet altijd voordeliger. Ene Vincent uit Namen verklaarde aan Sudpresse dat zijn internetbestelling, die “binnen 10 werkdagen” geleverd moest worden, nog eens 10 dagen langer op zich liet wachten. Helaas voor hem bepalen de regels op de site dat “de consument niet het recht heeft om van de aankoop af te zien, en dit volgens artikel 46 §1, 3º LMPC”.

Bron
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag