Kunstgras: geen onderhoud of water nodig

Geen onderhoud


Het grootste voordeel van kunstgras is dat je het gras niet meer hoeft af te rijden. Je hebt dus geen grasmaaier meer nodig. Bovendien hoef je het niet meer te bemesten, besproeien of te wieden. Het onderhoud van de kunstgrasoplossingen van Namgrass is bijna verwaarloosbaar. Het enige wat je moet doen, is de grasmat af en toe eens opborstelen.

Altijd groen


Ook nu er waterschaarste dreigt, is kunstgras een goed alternatief, want je grasmat heeft geen water meer nodig om een groene kleur te krijgen. Met de kunstgrasoplossingen van Namgrass geniet je het hele jaar door van een frisgroen gazon. Het kunstgras wordt getest op verkleuring en UV-stabiliteit waardoor langdurige zon, chloorwater of urine van dieren geen probleem vormen. Zo krijg je niet meer af te rekenen met kale of bruine plekken.

Makkelijke plaatsing


Ook voor wie op zoek is naar een creatieve invulling voor zijn tuin of aankleding rond zijn zwembad is kunstgras een perfecte oplossing. Je kan het kunstgras in principe op elke ondergrond plaatsen zolang de ondergrond vlak, stabiel en waterdoorlatend is. Kunstgras aanleggen is bovendien ook gemakkelijk en kan vrij vlot verlopen.

Bron
Livios


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag