Hightech douchen en baden

Technologie valt niet meer uit ons dagelijks bestaan weg te denken. En met Spotify, Deezer en andere streamingdiensten die je smartphone en woonkamer veroveren kan de badkamer uiteraard niet achter blijven. Hieronder 4 leuke ideeën en toestellen om ook in je badkamer het beste uit technologie te halen.

1. De intelligente douche.
Met de intelligente douche wordt douchen wel heel persoonlijk. Via het eenvoudige touchscreen bepaal je helemaal zelf hoe je je douche wil. Je geeft de temperatuur aan, bepaalt zelf hoe hard de straal mag zijn en kiest nog het bijpassende muziekje ook. Puur genieten.

2. Wassen én drogen.
Je handen netjes wassen, zonder druppels achter te laten of een handdoek te gebruiken? Met de intelligente kranen die bij Dyson te vinden zijn, combineer je beide in de wasbak. Kraan en handdroger in één, makkelijk toch.

3. Je favoriete serie in de badkamer.
Ook dit is geen utopie meer. De vochtbestendige televisies breken helemaal door. Laat de televisie inbouwen of kies voor de spiegel televisie. Staat de televisie uit dan transformeert deze tot een superhandige badkamerspiegel. Twee vliegen in één klap.

4. Wireless douchekop.
Wireless audio is al helemaal niet meer exceptioneel. Een douchekop die muziek streamt gaat al een stapje verder. En nog makkelijk oplaadbaar ook. Stream je favoriete ochtendmuziek of het nieuws rechtstreeks naar je douchekop.


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag