Gek of geniaal: de pellet-barbecue!

De pellet-BBQ is rechtstreeks afkomstig van Louisiana Grills in Atlanta, Georgia, en ook in België kan je een exemplaar bestellen. Waar? Bij de exclusieve importeur Graham. Kostprijs? Vanaf 1.099 euro.

Niet dezelfde pellets

Je hebt speciale voedselpellets nodig en ook daarvan bestaan verschillende types, afhankelijk van of je een vrij neutrale of een op roken gerichte keuken wil. Het goede nieuws is dat de Belgische importeur ze aanbiedt. De prijs is anders (€ 16,99 per zak van 9 kilo) maar al bij al betaal je niet veel: per uur koken heb je ongeveer 500 gram nodig.

De pellet-barbecue lijkt zeer gemakkelijk om aan te steken, is robuust, zuinig en ecologisch en lijkt steeds populairder te worden: “Tijdens demonstraties komen mensen meestal om een gasbarbecue te kopen maar als ze eenmaal het voedsel hebben geproefd we hen voorschotelen, gaan ze met een pellet-barbecue naar huis”, aldus de importeur.

Bron
Immovlan

Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag