Dé trends in behang en stoffen!

Trendy dessins

Rijk en overvloedig. Zeg maar dag met je handje aan de minimalistische dessins en ga voor uitgesproken. Bonte dessins nemen de woning over en vormen ware eyecatchers in je interieur. Voorzichtig beginnen? Start met wat kussens! Bloemen en architectonische dessins vormen dit najaar de andere trends. Zeker de bloementrend is uitbundig.

Voor behang doen pentekeningen het dan weer ontzettend goed. Kies voor de gestileerde en originele variant met mooie pensterken. Landschappen komen bijvoorbeeld perfect tot hun recht als ze mooi uitgewerkt zijn met de pen.

Ga voor aarde

Aardetinten voeren ook dit najaar de boventoon. Ze vormen een rustige basis voor alle kleurenpracht van hierboven. Wel nieuw is geel. Sta je er wat afkerig tegenover ga dan voor de afgezwakte variant. Geel valt overigens perfect met grijs en blauw te combineren. Zwak echter niet teveel af, want felle kleuren zijn in opmars. Je interieur mag knallen en daar mag zelf een vleugje oranje bij komen kijken.

Trends in stoffen

Met goud zit je dit najaar goed. Niet enkel de kleur, maar ook een opdruk in het goud kan extra cachet geven aan je stof. Gouddraad is ook een optie. Verder merken we dat duurzaamheid steeds meer aan belang wint. Een trend die we enkel maar kunnen toejuichen. Gerecycleerde stoffen veroveren de huiskamer. Ze zijn vaak net iets duurder, maar laat dat je vooral niet tegenhouden.

De stoffen voor buiten worden ook zachter. De tijd is voorbij dat outdoor een synoniem was voor ruw. Vandaag de dag zijn er ook zachtere stoffen te vinden die UV- en waterproof zijn. Binnen en buiten lopen meer en meer in elkaar over en ook de stoffenfabrikanten spelen daar op in.

Panelen

Dé trend in behang? Behangpanelen! Je ziet ze in alle mogelijke maten en vormen. Daarnaast zijn ook de grasbehangen aan een opmars bezig. Grasvezels zijn voel- en zichtbaar en geven wat bijzonders aan de ruimte. Een voorbeeld? Bamboe! Wil je snel resultaat zonder al te veel poespas, dan kies je voor vinylbehang. Rechtstreeks op de muur plakken en klaar!


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag