De nieuwste trends in badkamerdesign!

1. Brons en koper veroveren de badkamer


Metaalkleuren als brons en koper breken nu ook door in de badkamer. Ze zorgen voor bijzondere reflecties en vallen perfect te combineren met andere tinten. Zowel met wit als zwart kunnen ze gecombineerd worden. Bovendien geven ze wat bijkomende warmte aan je badkamer.

2. When nature calls


Logisch dat de ecologische trends zich ook doorzet in de badkamer. Planten veroveren nu ook de badkamer en het groen van de planten combineert ook uitstekend met de metaalkleuren. Kies wel voor planten die omkunnen met de warme temperaturen die in de badkamer kunnen ontstaan. Donkere houttinten brengen ook een natuurlijke vibe en zijn bijzonder populair momenteel.

3. Nieuwe en oude materialen combineren


Nieuwe materialen als Ceramilux en Corian winnen aan terrein, terwijl porselein en keramiek het net iets minder doen. De nieuwe materialen laten zich makkelijk bewerken en heel wat vormen zijn dan ook mogelijk.

4. Inloopdouches


Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig voor de inloopdouche kiest, een trend die uit de hotelwereld komt overgewaaid. Ze ogen strakker, zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en vergen minder onderhoud. Ze worden steeds groter en zitten nu ook boordevol slimme technologie. Licht- en aromatherapie winnen terrein, terwijl er ook steeds slimmer met het waterverbruik wordt omgesprongen.

5. Lichtere kasten


De tijd van de bombastische badkamerkasten ligt achter ons, tegenwoordig is het licht en luchtig. Er wordt gekozen voor minder kasten, waardoor je materiaal wel naar een andere ruimte in huis dient te verhuizen.

6. Japans toilet


Als laatste willen we doorbraak van het Japans toilet voorspellen, waarbij een waterstraal je achterste reinigt. Een warme luchtstroom maakt vervolgens wc-papier overbodig.

Bron
Immovlan

Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag