8 originele kerstgeschenkjes voor interieurliefhebbers

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor iemand die graag bezig is met interieur en architectuur, maar weet je niet goed waarnaar je op zoek moet gaan? Geen paniek, we geven 8 cadeautips voor onder de kerstboom waarmee je een glimlach tovert op het gezicht van elke interieurliefhebber.

Een inspirerend koffietafelboek
Een koffietafelboek is voor een interieurliefhebber een waar genot om door te bladeren. Van boeken over moderne architectuur en Scandinavisch wonen tot biografieën van bekende designers. Een interieur is pas echt af wanneer er een koffietafelboek op een salontafel ligt.

Een warme plaid
Een plaid is een musthave woonaccessoire waarmee een zetel een stijlvolle opfrisser krijgt. Daarnaast is het een warmhoudertje waarmee je ‘s avonds gezellig in de zetel kan kruipen met een goed boek of een film. Ideaal geschikt dus als kerstgeschenk voor een interieurliefhebber.

Keukendoeken
Tegenwoordig vind je keukendoeken in allerlei kleuren, prints en materialen. Probeer een match te vinden met de keuken van de interieurliefhebber en verpak de keukendoeken in een mooi geschenkdoosje. Je zal zien, dit is zo’n praktisch geschenk waarmee je nooit de bal mis slaat!

Een mooie vaas
Met woonaccessoires, en het afwisselen ervan, kan je ieder interieur verrijken. Sterker nog, van woonaccessoires heb je er nooit genoeg. Een mooie vaas is dan ook altijd een mooie toevoeging aan de wooncollectie van iedere interieurliefhebber.

Abonnement op een interieurmagazine
Geef een interieurliefhebber een abonnement op een leuk magazine, zodat hij of zij ook nog na het kerstfeest kan genieten van de passie voor interieur. Geef het abonnement cadeau in een magazinerekje en je scoort extra punten!

Sfeervolle kandelaars en theelichthouders
Kaarsen en kerst gaan hand in hand. Geef dus een stel mooie kandelaars of theelichthouders cadeau en schenk er bijhorende kaarsen bij. Dit kerstgeschenk zal een warm plekje in huis krijgen bij iedere interieurliefhebber.

Hippe deurmat
Een ander praktisch cadeau dat letterlijk in goede aarde zal vallen, is een deurmat. En denk nu niet aan de doorsnee binnendeurmat met zwarte of bruine haren. Tegenwoordig vind je de hipste exemplaren. Ga online eens op zoek naar een deurmat met een quote of patroon erop, of een deurmat in tinten die passen bij het interieur.

Geurkaars, huisparfum of geurstokjes
Een geurkaars, huisparfum of geurstokjes geven niet alleen een heerlijke geur af, maar ook een fijne ambiance in huis. Daarnaast zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in mooie, luxe verpakkingen. Een ideaal kerstcadeau voor een heerlijke geur in huis!


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag