7 tips bij het opmaken van je zoekertje!

Tip 1: Overdrijf niet

Wees eerlijk, volledig en overdrijf niet. Mensen die op zoek zijn naar een woning willen exact weten wat ze krijgen. Wees zeer specifiek in je beschrijvingen, overdrijf niet en wees duidelijk over de staat van het huis. Het bespaart iedereen heel wat nutteloze bezoeken.

Tip 2: Laat weten wat er gerenoveerd dient te worden of wat er gerenoveerd is

Je woning hoeft niet perfect te zijn, maar laat wel even weten welke ruimtes gerenoveerd dienen te worden. Zo weten ervaren klussers dat ze ermee aan de slag moeten. Heb je recent enkele ruimtes gerenoveerd, zet dat dan ook zeker in de kijker. De meeste mensen zijn immers op zoek naar een instapklare woning, waar niets in verbouwd dient te worden.

Tip 3: Let op de spelling

Een zoekertje boordevol schrijffouten komt niet zo goed over. Kijk dus altijd je tekst even. Een zoekertje met fouten komt nu eenmaal minder serieus over.

Tip 4: Schets de mogelijkheden

Heeft de woning heel wat mogelijkheden, maar had jij niet de tijd, het budget of de zin om deze te benutten, dan kan het toch lonen deze te schetsen. Doen dromen, doet verkopen. Geef aan wat er met ruimtes mogelijk is. De zolder kan waarschijnlijk met wat inspanningen een fitnessruimte worden!

Tip 5: De buurt

Beperk je niet tot je huis, maar geef ook wat informatie over de buurt. Zeker indien de buurt een meerwaarde aan je pand geeft, mag je dit niet uit het oog verliezen.

Tip 6: Goed foto’s

Een goed zoekertje heeft geweldige foto’s. Zorg voor voldoende foto’s en een goede belichting, zodat je woning optimaal tot zijn recht komt. Zorg voor voldoende licht, dan ogen de foto’s minder somber.

Tip 7: Benadruk de unieke kenmerken

Unieke sierlijsten, een bijzondere ligging, een ruime tuin of een keuken van een designmerk? Speel de unieke kenmerken uit.


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag