7.000 m2 Solids verhuurd via geslaagde online veiling.


De eerste veiling van Solids is uitgelopen op een groot succes. Afgelopen zaterdag werd in vijf rondes 7000 vierkante meter gegund aan 39 van de 130 bieders.
Woningcorporatie Stadgenoot veilde in één keer via internet woon- en bedrijfsruimte in een nieuw multifunctioneel gebouw in Amsterdam. Het was spannend. Maar Stadgenoot is dik tevreden over het resultaat. Het geavanceerde computersysteem crashte niet en de gemiddelde prijs per vierkante meter pakte ‘ruim marktconform’ uit. Het hoogste winnende bod per vierkante meter is 25 euro, het laagste 6,50 euro.
 Solids zijn mooie en duurzame gebouwen met alle mogelijkheden voor de huurders. De ruimtes worden casco opgeleverd. Dat betekent dat men kan wonen zoals men wilt, ondernemen zoals men wilt of een combinatie daarvan.

Men  huurt een Solidruimte door deel te nemen aan de online veiling. Men geeft aan waar in een Solid u wilt wonen en/of ondernemen, het gewenste aantal m2 en hoeveel u ervoor wilt betalen.

De Solidruimtes worden casco opgeleverd. Dit geeft de mogelijkheid om de ruimte in te delen en in te richten.

 

 


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag