7.000 m2 Solids verhuurd via geslaagde online veiling.


De eerste veiling van Solids is uitgelopen op een groot succes. Afgelopen zaterdag werd in vijf rondes 7000 vierkante meter gegund aan 39 van de 130 bieders.
Woningcorporatie Stadgenoot veilde in één keer via internet woon- en bedrijfsruimte in een nieuw multifunctioneel gebouw in Amsterdam. Het was spannend. Maar Stadgenoot is dik tevreden over het resultaat. Het geavanceerde computersysteem crashte niet en de gemiddelde prijs per vierkante meter pakte ‘ruim marktconform’ uit. Het hoogste winnende bod per vierkante meter is 25 euro, het laagste 6,50 euro.
 Solids zijn mooie en duurzame gebouwen met alle mogelijkheden voor de huurders. De ruimtes worden casco opgeleverd. Dat betekent dat men kan wonen zoals men wilt, ondernemen zoals men wilt of een combinatie daarvan.

Men  huurt een Solidruimte door deel te nemen aan de online veiling. Men geeft aan waar in een Solid u wilt wonen en/of ondernemen, het gewenste aantal m2 en hoeveel u ervoor wilt betalen.

De Solidruimtes worden casco opgeleverd. Dit geeft de mogelijkheid om de ruimte in te delen en in te richten.

 

 

Gerelateerde artikels

Mag de huurprijs in corona-tijden nog geïndexeerd worden?

Als je een woning of appartement (ver-)huurt is het gebruikelijk de huurprijs jaarlijks te indexeren. Maar mag dat ook gebeuren in deze corona-tijden of moet de indexatie nu tijdelijk worden opgeschort?
Lees meer

Mag een verhuurder zomaar een huisdier weigeren?

Als het op huisdieren aankomt, sturen veel verhuurders liever hun kat. Maar ze zijn zo braaf, meneer, onze lieve viervoeters, kleine gevleugelden en kruipende beestjes. Toch blijft het vandaag voor vele huisdierbezitters vaak een hele uitdaging om een huurwoning voor zichzelf en hun trouwe vriend te vinden. Maar mogen verhuurders eigenlijk wel nee zeggen omwille van een huisdier?
Lees meer

Is kopen interessanter dan huren? Niet noodzakelijkerwijs!

Le Soir heeft een bijzonder en interessant onderzoek uitgevoerd. Dat Belgen een baksteen in de maag hebben, weten we al lang maar de cijfers bevestigen dat huren in sommige gevallen een betere oplossing is dan kopen.
Lees meer

Evolueert Vlaanderen naar huurmarkt?

In 2018 bezat nog 71,6% van de Vlamingen hun eigen woning. Maar dat gaat volgens vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt in de toekomst veranderen. “Vlaanderen zal geleidelijk aan meer evolueren naar een huurmarkt”, beweert hij. “Een trend die we de laatste jaren zien, is dat appartementen steeds meer worden gekocht door investeerders, en niet door de bewoners zelf”, vertelt vastgoedmakelaar Dennis Vansweevelt. “Jonge mensen gaan meer en meer huren in plaats van kopen. We evolueren dan ook geleidelijk aan naar een huurmarkt in Vlaanderen.”
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons