6 manieren om online audio- en videocalls te organiseren!

Gelukkig zijn er nieuwe technologieën waarmee je niet alleen gemakkelijk, maar ook volledig gratis kan communiceren, als je over het nodige materiaal beschikt: een smartphone, tablet of computer. Vaak grijpen we terug naar de smartphone, aangezien die compact is en er voor elk budget wel een model beschikbaar is.

Als je over een internetverbinding beschikt, kan je via onderstaande 6 applicaties gratis bellen met je familie en vrienden.

Skype

Skype werd in 2003 gelanceerd en is een pionier op vlak van videocalls. Het is compatibel met alle toestellen en je kan iedereen die over de app beschikt gratis contacteren. Met of zonder video. Als je credits koopt, kan je ook naar vaste en mobiele nummers in de hele wereld bellen.

Google Duo

Google Duo is enkel beschikbaar voor gebruikers die een smartphone of tablet hebben waarop de laatste versies van Android of iOS draaien. Met de app kan je videogesprekken voeren met een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Je hebt voor Google Duo dus wel een goede internetverbinding nodig of op z’n minst 4G.

WhatsApp

WhatsApp is tegenwoordig op de meeste smartphones geïnstalleerd. Je kan er niet alleen berichtjes mee versturen, maar ook audio- en videogesprekken voeren. Net als bij Google Duo heb je een goede internetverbinding nodig om de kwaliteit van het gesprek te garanderen.

Viber

Viber is, net als Skype, een app die compatibel is met smartphone, tablet en computer. Je kan tekstberichten versturen, maar ook bellen of videogesprekken houden, op voorwaarde dat beide gesprekspartners over de app beschikken natuurlijk.

Facebook en Instagram

Ook via deze sociale netwerken kan je audio- en videogesprekken voeren. In tegenstelling tot de voorgaande apps, moet je wel lid zijn van de Facebook- en Instagramcommunity. Voor ouderen of kinderen kan dat een drempel zijn.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons