5 spullen die een tuin echt aangenaam maken!

1. Antimuggenlampen

Je elektriciteitsfactuur zal er niet onder lijden en je bent onmiddellijk van al die muggen verlost… Wellicht een van de handigste objecten ter wereld?

2. Een buitendouche voor de hete dagen

Niet iedereen heeft de ruimte (of het budget) voor een zwembad. Een buitendouche is dan misschien wel een goede optie! Je kan er zelfs zelf een maken met een tuinslang.

3. Een hangmat

Een middagdutje in een hangmat in de schaduw… Dat wordt ongetwijfeld iets wat je niet meer kan missen!

4. Tuinmeubelen

Om aangename momenten in je tuin te beleven, heb je natuurlijk een lage tafel met wat kussens, een zitzak of zetels nodig! Als je wat handig bent, vind je online heel wat DIY-ideeën.

5. Muziek

Als je, net als Nietzsche, denkt dat leven zonder muziek een grote fout is, dan moet je zeker een kleine Bluetoothspeler voorzien voor buiten!

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons