5 spullen die een tuin echt aangenaam maken!

1. Antimuggenlampen

Je elektriciteitsfactuur zal er niet onder lijden en je bent onmiddellijk van al die muggen verlost… Wellicht een van de handigste objecten ter wereld?

2. Een buitendouche voor de hete dagen

Niet iedereen heeft de ruimte (of het budget) voor een zwembad. Een buitendouche is dan misschien wel een goede optie! Je kan er zelfs zelf een maken met een tuinslang.

3. Een hangmat

Een middagdutje in een hangmat in de schaduw… Dat wordt ongetwijfeld iets wat je niet meer kan missen!

4. Tuinmeubelen

Om aangename momenten in je tuin te beleven, heb je natuurlijk een lage tafel met wat kussens, een zitzak of zetels nodig! Als je wat handig bent, vind je online heel wat DIY-ideeën.

5. Muziek

Als je, net als Nietzsche, denkt dat leven zonder muziek een grote fout is, dan moet je zeker een kleine Bluetoothspeler voorzien voor buiten!

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons