5 hippe meubeltrends!

Trend 1 l Een floating bureau


We werken steeds meer van thuis uit en dat vereist een leuke werkplek. Die neemt natuurlijk ruimte in, maar daar wordt handig op ingespeeld met bureau’s die aan het plafond bevestigd zijn en kunnen opgetrokken worden als er niet gewerkt wordt. Ok, je hebt hoge plafonds nodig, maar het geeft je wel ruimte wanneer je het nodig hebt.

Trend 2 l Flexibele sofa’s


Soms ben je alleen, soms zijn de kids erbij en even later komen er heel wat mensen een feestje vieren. Een flexibele sofa wint dan ook aan terrein. Heel wat sofa’s zijn tegenwoordig modulair en kunnen groter en kleiner gemaakt worden. Je schuift er zo een hoek, een element of een koffietafel bij aan. Zo past je sofa zich moeiteloos aan, aan de situatie en/of je levensstijl.

Trend 3 l Het mag wat speelser


De wereld is al serieus genoeg! Vormen, kleuren en materialen: het mag allemaal wat speelser. Geometrische vormen zorgen voor een leuke toevoeging aan je interieur en enkele frisse kleuren geven je interieur wat lucht.

Trend 4 l Respect voor het ambacht


Van een meubelstuk waar door een vakman uren aan gewerkt is, daar kun je toch net dat tikkeltje extra van genieten? Vaak kosten deze stukken meer, maar je hebt er wel jaren plezier van. Vakmanschap wordt terug gewaardeerd en is aan een opmars bezig. Dit wil niet zeggen dat de nieuwste technologieën niet gebruikt worden, integendeel. Ze gaan netjes hand in hand met de liefde voor het ambacht.

Trend 5 l Connectie maken


Designers proberen meer en meer terug mensen met elkaar te laten praten en connecteren. Meubels moedigen de interactie aan. Zo kunnen draaiende meubels al veel bijdragen aan de sfeer en communicatie.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons