9 mei 2016

Met de zomer in aantocht is het tijd om je tuin terug op punt te stellen. Bij die tuin hoort meestal ook een mooi en verzorgd terras. Hier volgen enkel praktische tips om aan de slag te gaan …

1. Kies de juiste tegel

Het formaat van de tegel hangt af van plaats en functie. Voor een oprit kies je beter een dikkere tegel. Voor een terras volstaat een iets dunnere tegel.

2. Ga voor een kantafsluiting

Een kantafsluiting is een lijnvormig betonelement die verschuiving of verzakking kan voorkomen. Het houdt de tegels dus mooi op zijn plaats.

3. Kleurverschil

Het kan gebeuren dat tegels uit verschillende verpakkingen een kleurverschil hebben. Doe dus meteen verschillende paletten open zodanig dat je goed kan mengen tijdens het plaatsen.

4. Afwatering

In een land als België moet er altijd met regen rekening gehouden worden. Zorg er dus voor dat regenwater makkelijk weg kan. Je terrasoppervlak moet van je woning afhellen.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je terras schuin ligt. Met een verschil van één centimeter per meter voorkom je al heel wat problemen.

Bron:
Hebbes

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag