29 december 2013

In België had ongeveer 80 procent van de gezinnen in 2013 thuis toegang tot het internet. Daarmee komt ons land maar nipt boven het EU-gemiddelde uit (79 procent). 15 procent van de Belgen gebruikte in 2013 helemaal geen internet.

Het Europese statistische bureau Eurostat kwam vandaag met cijfers over de toegang tot en het gebruik van internet in de verschillende Europese huiskamers in 2013.

België blijkt maar gemiddeld te scoren. Zo heeft slechts 80 procent van de gezinnen thuis toegang tot internet, net boven het Europese gemiddelde (79 procent). De koplopers in de enquête zijn IJsland, Nederland en Noorwegen, waar telkens ongeveer 95 procent van de gezinnen thuis toegang heeft tot internet.

Nog uit het onderzoek blijkt dat 15 procent van de Belgen helemaal geen internet heeft gebruikt in 2013. 68 procent doet dat dagelijks, 12 procent wekelijks. In de hele Europese Unie gebruikt 62 procent van de mensen het internet dagelijks. 21 procent van de Europeanen gebruikte nooit de informatiesnelweg in 2013.

Bron:
De Tijd

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag