Vrijwillige huizenveiling via nationalewoningveiling.nl ofte de Nederlandse tegenhanger van éénmaal-andermaal

  Ziehier de meerwaarden volgens de initiatiefnemers van het platform:

1. Unieke marketingtool voor makelaars
De verkoop van woningen stagneert. Reden voor makelaars om nieuwe verkoopkanalen en -methoden aan te boren.

De trend: vrijwillige veiling van woningen via internet!

Merkt u dat uw verkopen stagneren? Maak gebruik van Nationalewoningveiling.nl. Wij zoeken samenwerkingen met makelaars om woningen te veilen. U heeft de contacten met de verkoper en de koper en handelt de transactie af. Wij faciliteren het veilingsysteem. 
Veilen via Nationalewoningveiling geeft u de volgende mogelijkheden:
· Samenwerking in een snelle verkoop van de woningen.
· Een eigen veilingsite geïntegreerd in uw website.
· U stelt zelf de minimumverkoopprijs vast.
· Korte doorlooptijd van de veiling.
· Transparant verkoopsysteem.
· Ondersteuning in de promotie.
· Mogelijkheid voor onbeperkt aantal woning te veilen tegen zeer lage kosten.
Kortom, een unieke marketingtool om uzelf te onderscheiden van uw collega makelaars.
Een abonnement voor het onbeperkt veilen van woningen gedurende een periode van 12 maanden of het verzoek tot het organiseren van één veiling wordt aangevraagd door invulling, ondertekening en indiening van een aanvraag- cq. Contractformulier.
Het aanvraag- cq. contractformulier moet worden ondertekend door een daartoe (statutair) bevoegde vertegenwoordiger van de rechtspersoon.

2. Voordelen voor de particulieren die een woning kopen via een woningveiling.
Woningen staan momenteel langer te koop. Hierdoor dalen de vraagprijzen en kunt u voor een goede prijs een woning kopen. De startprijs van de woningen op Nationalewoningveiling.nl ligt ver onder de vraagprijs. Hierdoor is het zeer interessant om via Nationalewoningveiling.nl te kopen. De startprijs is niet de minimum verkoopprijs van de woning. Als de minimumprijs (die door de verkopende partij wordt bepaald) gehaald is, komt dit duidelijk zichtbaar in beeld.
Kopen op Nationalewoningveiling.nl biedt u de volgende voordelen:
· U kunt alle informatie over de te veilen woning inwinnen bij de makelaar van de verkoper.
· U ziet welke biedingen worden uitgebracht en u kunt - zonder tussenkomst van een makelaar direct uw bod verhogen.
· Alle deelnemers hebben gelijke kansen.
· Zodra de minimumverkoopprijs is bereikt, wordt daar duidelijk zichtbaar melding van gedaan. 
· Geen startkosten en bieden is gratis! 
· Alleen serieuze kopers. Om te voorkomen dat nep-biedingen worden gedaan, dient iedereen die aan de veiling deelneemt zich vooraf te registreren via "Registreer u hier als bieder". 
· De koopovereenkomst die door de makelaar wordt opgemaakt is een “gewone” koopovereenkomst onder consumentenvoorwaarden met alle gangbare bescherming van verkoper en koper.
Een huis kopen via Nationalewoningveiling.nl betekent dat u voor de beste marktprijs een huis koopt. Door middel van onze vrijwillige huizenveiling bepaalt u zelf uw prijs voor uw nieuwe huis. Zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen veilen wij via ons online veilingsysteem.

 

 

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons